martiN1468621206 Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 Včera večer jsem odjel asi 6 závodů a nepotkal jsem tam ani jednoho čecha.Akorát nějaký nejvííc naskilený mentály:-D Dneska tu hru dohraju celou,ať se mi odemknou všechny vozy... POčítejte se mnou tak kolem 22:00:psp::wohow: jako já bych s tebou jezdil rád ale už mám obadva účty v intermediate a nechce se mi už tvořit nový a tu hru sem už dohrál predevčírem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 už jsem si založil také druhý profil takže sváma klidne dnes pojedu začátečníky pokud bude čas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 už jsem si založil také druhý profil takže sváma klidne dnes pojedu začátečníky pokud bude čas... máš teď čas nedáme v intermediate?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 máš teď čas nedáme v intermediate?? sry ted fakt nejdu před chvilkou jsem vstal a jdu si udělat jídlo dám raději až večer dnes si chci stáhnout konečně PES 08 EUR verzi a založit si tam vlastní team... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 sry ted fakt nejdu před chvilkou jsem vstal a jdu si udělat jídlo dám raději až večer dnes si chci stáhnout konečně PES 08 EUR verzi a založit si tam vlastní team... okej ;) večer se ještě teda nějak domluvíme ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 hele hoši já už bych uspořádal nějakej závod o ty pts už chci to nějak domluvit ještě kdo bude chtít poslat nějaký pts aby bylo víc třeba pro vítěze tak posílejte a teda uděláme nějaký turnaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.