GameEs Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Tak dneska mě přišla výhra z Cheat TV ,všechno tam bylo ale OUVEJ !! Nebyla tam hra.. Hlavně že tam dali bonus DVD ti lolci :blink: .Tak sem jim psal mail tak se to snad nějak vyřeší :D .Ta mikina Assassin´s Creed je BOŽÍÍÍ - jinak vyhrál sem zde - www.cheattv.cz (v 1. díle) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 wau to je nadherna mikina nemá chybu ;) škoda že se nedá nikde koupit :( hned bych ji bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Únor 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Tak teď mě napsali maila ,že už o tom problému vědí !! Mysleli si že ta hra je v tý plechový krabičce ale není tak kontaktovali distributora aby jim poslal samotnou hru ,takže zájemci o hru nemusí zoufat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 ta mikina je fakt NICE;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 pekna...ale asi by mi bylo trapny chodit do skoly s mikinou,na niz je naka hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 no ty krá*o tak mikina je fakt super :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 mikina je super , kde žes to vyhrál :D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Docela by mě zajímalo co narvali do tý krabičky jinak - Mikina je úžasná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Únor 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 mikina je super , kde žes to vyhrál :D ? www.cheattv.cz Leny: v tý krabičce je BONUSOVÉ DVD, KOMIX, LICENČNÍ KÓD PRO TOHLE BONUS DVD a hru mě pošlou zvlášť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Fakt pěkna mikča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 s tou mikinou bys byl jako reklama na hru :lol: jo je fakt pekna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 hmm divný, když jsem šel na http://www.cheat.tv/ tak se mi akorád objevilo něco jako vyhledávač. nikde nic o žádný soutěži nebo něco. nebo jsem tam správně ale nevidim to ?:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Mě taky...zkus stranku www.cheattv.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Únor 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 Jj .. sorry kluci měl sem tam chybu ,už sem to opravil.,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 Čoráci pořád neposlali hru :( Poraďte mě .. mám nějak kontaktovat přímo óčko kydž mě cheat tv nereagujou na maily ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 ta hra ma bejt na PC nebo na Xko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 xko ................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 wow, napis jim jeste jednou, pripadne jim zavolej, apd.. ale na zadne vymahani narok nemas, na vyhru se nevztahuje zadna zaruka :D ale mikina je fakt good, ass~ creed holt rulezz no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 takovou mikinu maj v kazdy trznici...akorat tam je assazin crood... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 boha ty si mi lucker :D ale jinak nice mikina .] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Psal sem jim asi 5 mailů.. ani na jeden neodpověděli.. Telefon nikde nemaj... prostě škoda no... Aspoň mě měli napsat že hru nesehnali že se omlouvaj nebo něco podobnýho, ale tohle je od nich sprostý.. EDIT: nebo mohli poslat něco jinýho.. jinou hru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Duben 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Hele tak dneska mě přišla dost úchilná čepečka Crysis a triko Crysis a NHL08 na PC xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Duben 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Foto dalšího balíku co mě od nich přišel xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Gamees:ty jdes do US army,?:D:D:DLOl krasny tricko:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Duben 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Jestli někdo chcete hru nebo to "oblečení" ozvěte se mě.. Třeba by si to chtěl někdo dát na hřebíky na zeď ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.