white Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Chci se s vámi podělit o tento velmi slušný hudební zážitek. Žánr je rap,ale jiný rap než znáte. Jak někdo napsal... Tohle album není jen o tom,že rozebíraj auta,prachy a děvky. Tohle album je o zamyšlení nad životem a tak obecnou polemizí. Podlě mě velmi dobré album,některé pecky mě vážně hodně vzaly. I názvy tracků nejsou jen tak nějáký,jsou velmi zvláštní na dnešní dobu. Můžete se těšit na felmi dobrou ,,fou" a skvěle podanný slova. Určitě stáhněte,doporučuju! http://rapidshare.com/files/80286598/BPM_-_Slova.rar.html Nebo http://leteckaposta.cz/775078468 Velikosti je 64Mb. :arrow: Doporučuju tracky: Madam poezie,Zbyl mi jen život,David,Ostrov sutin Ale určitě tam je spousta lepších,jenom tyhle mi přijdou nejvíc povedený. Ukázka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Doporucuji taktez :)...David a madam poezie nemilosrdna hrana a ostrovy sutin...:) top.. jinak neni fou jako flow :P.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Únor 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Doporucuji taktez :)...David a madam poezie nemilosrdna hrana a ostrovy sutin...:) top..jinak neni fou jako flow :P.. Myslim si,že takhle vydařené album tu na české rap scéně už dlouho,dlouho nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Myslim si,že takhle vydařené album tu na české rap scéně už dlouho,dlouho nebylo. Rekl bych spise ze takhle konceptovane album na CZ scene ani nebylo :)...A jinak je to o necem jinem :)...libi...nvm jak 50 centum zde na foru :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Únor 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Rekl bych spise ze takhle konceptovane album na CZ scene ani nebylo :)...A jinak je to o necem jinem :)...libi...nvm jak 50 centum zde na foru :P Tak dnad to někdo stáhne a napíše sem upřímný a kvalitní názor. :roll: :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 BPM a jejich album je hodně kvalitní.. ale najde se dost kvalitního rapu jen člověk nesmí být zaujatý a nesmí za rapem vidět jen 50centa a jemu podobné, protože o tomhle to není.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.