3n10n Odesláno Únor 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 hezkyyy, miluju lego, neudělal bys plánek?EDIT:už sem si vyrobil taky dík za inspiraci foceno webkou , takže nic mok kvalita Byla by možnost z více stran? Je to holka nbo kluk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 hej to je paradni! :thumbsup: no mam doma nekde lego darth vadera, tak by to z nej mozna slo...az se budu nekdy nudit tak neco vymyslim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 Mně přijde že je to vzadu strašně krátký a bál bych se že se mě to překlopí dozadu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 tak to je fakt best inspirace LEGO je best forever zejtra du do toho taky, možná bych mohl udělat nějaký natáčení a zvedání pomocí motorků a naklápění pomocí vzduchových pístů jjj fak dík za nápad možná sem pak hodim fotky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Tak jako smekám klobouk:) Sice mi je už 23, ale bejt teď doma, tak opráším ty obrovský krabice, co s LEGEm, co jsme s bráchem za několik let naskládali (a že jich je;)) a hned bych skládal. Fakt vynikající nápad. Má to styl, je to jednoduchý a levný (když vezmu v potaz, že lego má doma téměř každej) a hlavně mi to přijde trošku jako frajeřinka. Prostě nejseš obyčejnej tuctovej, co si to koupil v nejbližším obchodě;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 jdu nato:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 wow napad jak prase mam lega ze bych mohl rozdavat jde se stavet :) ooo vracim se do detskych let jahou :) EDIT: tak je hotovo mam lego stojanek na psp s nastavitelnym sklonem....upevneni psp nezasahuje do displeje a cele je to pekne stabilni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 me ty obrazky nejdou videt mam tam cervene krizky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.