martiN1468621206 Odesláno Únor 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Za 5 min. sem tam tak tam budte zkusime hru ja mam taky ISO Full :) a od koho si to stahoval??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 a od koho si to stahoval??? Neboj mame stejnou verzi mam kolem 1,5 gb od marek_2080 :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Neboj mame stejnou verzi mam kolem 1,5 gb od marek_2080 :thumbup: no tak to v tom případě nepude ani jednomu protože je u obou smázlej UPDATE a mě to teda nejde když najedu do zápasu tak mi to napíše wait user nebo něco takovýho a pak cannot be ....... že sem prostě nemol bejt spojen :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 no tak to v tom případě nepude ani jednomu protože je u obou smázlej UPDATE a mě to teda nejde když najedu do zápasu tak mi to napíše wait user nebo něco takovýho a pak cannot be ....... že sem prostě nemol bejt spojen :( Ne e je to Full melo by to fachat pojd sem tam - cekam Pokud nepujde mam jeste CSO a to zarucene funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Ne e je to Full melo by to fachat pojd sem tam - cekamPokud nepujde mam jeste CSO a to zarucene funguje no tak dobře zkusíme to noo ale nwm nwm :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Hele hosi vymazte me z toho NHL nechce se mi to po 4 stahovat myslim ze uz tak mam dost Mp Her a nestiham xD takze date nekdo fifu ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 hele martiN , jelikož má NHL 07 problémy, když se to někomu načte dřív (jeden běží na 333 MH, druhej na 222 atd) tak jsem vymyslel pravidlo, který bude platit, aby sme se nerozpojovali (je to ozkoušené): A) Lidi, co mají kartu Sandisc Ultra II (Black), nebo Game Edici (RED) musejí mít procesor taktovaný na 222 B)Lidi, co mají normální Sandisc , nebo Sony kartu, musí mít procesor na 333 pokud se setkají 2 lidi A a A, spojení bude OK, to samé pokud se setkají B a B -- pokud se setkají A a B, bude se to B načítat z karty pomaleji, ale zato se to rychleji vyhodnotí v procesoru, který je víc nataktovaný,.. tím se rozchod rychlostí karty vykompenzuje takže pokud chcete hrát zápasy, dodužujte prosím následující taktování, aby se nestalo, že se rozpojíme a ty martiN to klidně hoď do prvního příspěvku, at to všichni mají na očích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Staci se dohodnou s cim hrat jestly ISO nebo CSO na MHz az tak nezalezi :P Ja hraju porad na 266 :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 aha, tak nwm, ale my mame ve skole vsichny uplne stejnou verzi, a musime hrat kazdej trochu jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 hele martiN , jelikož má NHL 07 problémy, když se to někomu načte dřív (jeden běží na 333 MH, druhej na 222 atd) tak jsem vymyslel pravidlo, který bude platit, aby sme se nerozpojovali (je to ozkoušené):A) Lidi, co mají kartu Sandisc Ultra II (Black), nebo Game Edici (RED) musejí mít procesor taktovaný na 222 B)Lidi, co mají normální Sandisc , nebo Sony kartu, musí mít procesor na 333 pokud se setkají 2 lidi A a A, spojení bude OK, to samé pokud se setkají B a B -- pokud se setkají A a B, bude se to B načítat z karty pomaleji, ale zato se to rychleji vyhodnotí v procesoru, který je víc nataktovaný,.. tím se rozchod rychlostí karty vykompenzuje takže pokud chcete hrát zápasy, dodužujte prosím následující taktování, aby se nestalo, že se rozpojíme a ty martiN to klidně hoď do prvního příspěvku, at to všichni mají na očích takže na první stranu to hodím určo Staci se dohodnou s cim hrat jestly ISO nebo CSO na MHz az tak nezalezi :PJa hraju porad na 266 :P a co třeba aby si všichni stáhli stejnou verzi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 a co třeba aby si všichni stáhli stejnou verzi??? mno nwm .. v tom případě by to chtělo tu nejmenší, aby si to mohli dovolit všichni.. jinak tady je verze, co má po rozbalení pod 500 MB, a stahovat se bude jen 276 MB a je to TORRENT(otevírat ve Winraru , 7Zip mi nechtěl jet) a má to zvuk, českou ligu, prostě všechno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 takže na první stranu přidány dvě verze NHL 07 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 takže na první stranu přidány dvě verze NHL 07 ;) a neměla by právě být jen jedna? je ten druhej RIP bez zvuku? jestli jo, hoď tam ten můj odkaz... je se vším všudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Staci se dohodnou s cim hrat jestly ISO nebo CSO na MHz az tak nezalezi :PJa hraju porad na 266 :P ale jako mozny to je... potrebovalo by to poradne testnout, a napsat list kompatibility, aby kazdej vedel s jakou vberzi a kartou ma mit takt procaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Ok stahuju tu CSO verzi a uvidim jestli to nepujde tak uz an to Ser** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 to CSO nejde online.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 to CSO nejde online.. Ja mam CSO a jde to online ! Kolik to ma mb to tvoje CSO ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Ja mam CSO a jde to online !Kolik to ma mb to tvoje CSO ? Ted jsem si stahl to CSO tak uvidim.. jo adas ted FiFu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 na první stranu sem dal 3 verze NHL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tweeety Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Já chci hrát taky prosim :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Já chci hrát taky prosim :-D no tak sem hoď nick jak se menuješ.... ;) na ea servrech ;) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Je nejaky zaruceny nastaveni jak hrat po netu s lidma...treba i s lidma ktery maji orig.UMD? Porad me to vyhazuje a to me stve!!??Diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Zdravím lidi, muj nick je Yokozum a parim HNL aji Fifiu 08. Tak me tam dztak napiste. Nhlko mam cso 198MB rip,a fifu v cso. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 jj, já bych taky hrál, nick : Wacky14DSly (vim, že je to dementní, ale jinej mi to nevzalo :)) NHL se mi rozpojovalo, ale FIFU jsem ještě nezkoušel, každopádně myslim, že s tim taktováním to bude okay ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 takže po delší době se k tomu vracím budeme zase hrát je nás už celkem dost takže bych chtěl zorganizovat nějaký turnaj ale ať sme všichni EDIT: můžete se stále hlásit čím víc lidí tím lepší turnaje ;) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.