el-barto Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 okay, ale mě to zatim vždycky spadlo (u NHL, FIFU jsem nezkoušel), tak snad to půjde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 okay, ale mě to zatim vždycky spadlo (u NHL, FIFU jsem nezkoušel), tak snad to půjde ;) no u NHL je návod jak to musíme mít udělaný ten procesor a nebo všichni stáhnou stejnou verzi já mám tu FULL verzi od marka ;) takže by sme se domluvili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackhorse Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 hoď mě taky do NHL 07 nick krekhors :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 paráda na HNL 07 se nám přihlásilo že hrajou hodně lidí takže by sme mohli uspořádat nějaký turnaj tak sem pls napište kdo by hrál a kdy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackhorse Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 hej mám s tim NHL takovej problem... furt mi to při zápase padá přitom mám wifi 100% všecko šlape v poho net atd... a teďka mi to eště píše že připojit k oponentovi se nelze :( zkoušel sem 222 i 333 MHz a porád stejný :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 hej mám s tim NHL takovej problem... furt mi to při zápase padá přitom mám wifi 100% všecko šlape v poho net atd... a teďka mi to eště píše že připojit k oponentovi se nelze :( zkoušel sem 222 i 333 MHz a porád stejný :blink: no tak ono záleží na tom jakou máš verzi.... potom jak máš nataktovanej procesor a když by sme hráli ten turnaj tak by sme všichni podle nějakej pravidel to by bolo v poho to by sme se ještě domluvili tak to vyzkoušej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Muzete me pripsat na NHL :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 já shifterKid - xilencebad jméno mé a hraji nhl 07 ale skoro vždy se mi to nepřipojí nevíte čim to je ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 na NHL 07 nás už je fakt hodně to už by chtělo nějaký turnaj!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 na NHL 07 nás už je fakt hodně to už by chtělo nějaký turnaj!!!![/Quote]Nespamuj! ty wole mě pripadáš jak sk8, už to sem pises po 2.. ------------------------------------------------------------------------- Hlasim se na oboje Fifa 08, NHL 07 Wartryton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polo993 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 nejaky cas ja si cem zahrat NHL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 nejaky cas ja si cem zahrat NHL tak se přihlaš na NHL 07 ligu je tady už jinej topic o tom tak tam se můžeš přihlásit a hrát s náma!!! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackhorse Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 okay, ale mě to zatim vždycky spadlo (u NHL, FIFU jsem nezkoušel), tak snad to půjde ;) víš proč? :D radim ti kup si originalku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamska Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Měl by se dát nějakej čas kdy se bude hrát, nikdy sem tam nikoho tady z fora nezahlíd. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlom5 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Já by hrál za New Jersey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlom5 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Ahoj taky bych si zahrál ale nebylo lepší aby první liga byla NHL a 2.liga třeba Extraliga bylo by to pestřejší Když tak v NHL bych chtěl být New Jersey a v Extralize Litvínov...Rád si zahraju tak mě přihlašte mé icq 291567558:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.