.::DirtyKing::. Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Zdar, po různu jsem si nastahoval filmy, do PSP. Ať je hodím kamkoli, hází to furt "Unsupported data". Proč mi to dělá chybu? Všechny filmy jsou v *.avi. Slim 3.90m33. Předem díkes :psp: :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 avi na PSP nejde ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 hele radši si sežen konvertor a hod to do mp4(sry za spam odkaz pod timdle) http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/prevody_formatu/free-video-to-ipod-and-psp-converter/ tady máš convertor a hod to do Sony psp a dej si jakou kvalitu chceš ///používej edit tekken90 jj díky tekken90 a sry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krystoferus Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 avi na PSP nejde ... Že ne? Já mám přehrávač AVI, ale nejedou v něm všechny(kvůli kodekům)... Takže je stejně lepší dát to do *.mp4... Ale nikdy neříkej, že nejde:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 no jasný no..ale stejně to musíš mít v rozlišení 480*272 (a menší) takže je lepší to rovnou konvertnout od MP4 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Únor 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Díky, tak jsem si převedl film Red Dwarf do *.mp4 a o5 "Unsupported data" :( // rozlišení: 320x240 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krystoferus Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 no jasný no..ale stejně to musíš mít v rozlišení 480*272 (a menší) takže je lepší to rovnou konvertnout od MP4 .. tojono... ale ze zajímavosti sem to vyzkoušel:) a zjistil jsem, že než spustim samotnou HB aplikaci tak v XMB menu(v mp4) mam video dávno spuštěný:) takže ve výsledku je to naprosto k ničemu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Do jaký složky to dáváš? 1)Videa v mp4 se dávaj do složky video normal otevřeš psp u mě K:/video a tam to hod 2)Jstli to pořád nejde ten soubor je něakej poškozenej-Zkus to pustit na pc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Únor 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Do všech těchto: :D Video MP4 - ms0:/ MP_ROOT / 100MNV01 / Video MP4 AVC - ms0:/ MP_ROOT / 100ANV01 / Video MP4 a MP4 AVC (fw.3.30 a vyšší) - ms0:/ VIDEO / Video PMP - ms0:/ PSP / VIDEO / (již není podmínkou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 No tak vůbec todle video(převedený) hod do ms0:/video Edit:A zkus to ted jede to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Únor 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Však dyť jo ;-) Video MP4 a MP4 AVC (fw.3.30 a vyšší) - ms0:/ VIDEO / Viz.:o 2posty víš ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Tak je to video poškozený a na compu to jede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Únor 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 jojo jede, otestoval jsem schvalne jeste 3 videa a nic :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 ty hjo to je divný mě normal ty videa v psp jedou(jako převedený tim programem) uka pošli mi ty linky ted sice nemuzu stahovat ale podívám se na to:) (přenesl jsem limit dat,to víš ty psp hry:) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Únor 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 j sry, ty linky ja uz nemam :(. Ale ripoval jsem to i ja a nic :(. Takze video O.K. Kartu jsem taky naformatoval a nic :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 No tak to moc sry ale neporadím zkus napsat ¨něakym profíkům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Únor 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 Díky moc, už je po problému, musel jsem si udělat flash na 3.71m33 a odtud zase updatovat na 3.90m33 a vse uz jede O.K... Asi tam byl nejaky problems tím firmem jinak nevím :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
.::DirtyKing::.
Zdar,
po různu jsem si nastahoval filmy, do PSP. Ať je hodím kamkoli, hází to furt "Unsupported data". Proč mi to dělá chybu? Všechny filmy jsou v *.avi. Slim 3.90m33. Předem díkes :psp: :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts