socker Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 ahoj mam takovy problem stahl jsem si od budinsm hru patapon kdyz sem ji hral tak jsem ji ulozil druhy den zapnu a dam load a ejhle "they are not save game" stahnul jsem si loco roco a to stejne mam CFW 3.90m33-2 nevite nekdo co s tim dikec:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Chyba někde u tebe musí být...také sem si stáhl patapona od Budinsma a odzkoušel na kámošově kartě.....vše bylo Ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 socker Odesláno Únor 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 sakra tak to nwm nemuze to bejt treba tim ze tam moc SAVEu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 máš vůbec tu hru uloženou? xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 No to by nemělo.......zkus smazat nějaký data jestli to neni zaplněnou pamětí...tohle se mi stávalo na mé 1 GB kartě když byla moc plná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 socker Odesláno Únor 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 2tekken : :D:D:D no tak ulozeny to mam 2leny no ja mam 1GB kartu ale mista si myslim ze tam je docela dost aspon teda si myslim ze predtim tam bylo tak 200MB ale dneska jen 27MB ale to by snad melo stacit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 hmmm 27 mb :D docela málo no....mě to zlobilo při 100 mb :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 socker Odesláno Únor 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 ok tak dikec nejak to poskousim jestli to porad dela kdyz je tam vic mista :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 zkus to...ale jak sem měl nad 100 Mb problem byl pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8boarder Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 savama to bejt nemuze mam jich totiz prez 120 a savuju porad dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
socker
ahoj mam takovy problem stahl jsem si od budinsm hru patapon kdyz sem ji hral tak jsem ji ulozil druhy den zapnu a dam load a ejhle "they are not save game"
stahnul jsem si loco roco a to stejne mam CFW 3.90m33-2
nevite nekdo co s tim dikec:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts