Brento Odesláno Listopad 17, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 Jaktoze GT Mobile mozna nebude? Z toho by Sony radost nemela :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 dave mirra - totalni kravina ...fakt uboha blbost ,proste grafika hruza,zadny intra proste nic ...a to mam full iso :D No jo to je jim podobný zase chtěli nahrabat peníze,ale hru odflinkli...:( Mám stejný názor kravina ... !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 PES 6, SILENT HILL, TONY, MGS, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 jak rikal placek ratchet & clank, PES6,TONDA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 sice newim co vy ale na Tonyho bych se tesil asi jen na PC pac treba u remixu na PSP je blbe udelany manual zda se mi to strasne od sebe a nedokazu si na to zvyknout :? a pochybuju ze v novem to nejak lip vyresi 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Listopad 18, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 sice newim co vy ale na Tonyho bych se tesil asi jen na PC pac treba u remixu na PSP je blbe udelany manual zda se mi to strasne od sebe a nedokazu si na to zvyknout :? a pochybuju ze v novem to nejak lip vyresi 8)Pokud vim tak novej tony na PC nebude 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timo Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 jj..THP8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 Nejvic na Pro Evolution Soccer 6 :!: :!:taky tak...............jsem zvědavej jak zdokonalí dokonalé :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 na pc tony project 8 bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wimpy002 Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 Jak je to s tim Grand Turismem? Uz je to oficialne zruseny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 Nejvíc věřim v FlatOut 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 call of duty 3 ka by mohla bejt dobra ne ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 PES6 kdy to už bude nemůžu se dočkat!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeUp Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 call of duty 3 ka by mohla bejt dobra ne ? :) Já mu dávám velký naděje, vypadá to vážně luxusně, snad to bude ovladatelný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaharadZa Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 Neměl ten tony už být ,hrál jsem ho na Xboxu a nemůžu to na PSP vydržet :lol: ale už ho chciii :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 tak j se hrozne tesim POKUD to vyjde na battlefield2 modern combat..ale ma to byt az tak za rok co jsem slysel tak nevim no..ale kazdopadne potesilo by me CSko na PSPcko..:) a hodne jsem se tesil na sonica..atd atd..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 Nejvic na Pro Evolution Soccer 6 :!: :!:taky tak...............jsem zvědavej jak zdokonalí dokonalé :D na PC se to hafec povedlo :) takze i dokonale jde zdokonalit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 no tak už aby to tu bylo! fakt nevim jak to budou vylepšovat, sice sem viděl ňáký screeny, ale nevim jesli tam bude ňáká zásadní změna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 Oblivion, to je jasne, nic jineho mě nebere zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 PES 6!Co se týká GT4 taj jsem slyšel že to byl od Sony jen reklamní trik k uvedení PSP a být nemá.Ani bych se tomu nedivil kdyby to tak bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preston Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 Nejvíc věřim v FlatOut 2 juu,tak flatout na psp,to by bylo super...uz na pc je to dobra hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 Nejvíc věřim v FlatOut 2 juu,tak flatout na psp,to by bylo super...uz na pc je to dobra hra Tak na tom bych si těžce ujížděl. Měli by ale radši udělat první díl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 Nejvíc věřim v FlatOut 2 juu,tak flatout na psp,to by bylo super...uz na pc je to dobra hra Tak na tom bych si těžce ujížděl. Měli by ale radši udělat první díl jo měly začít jedničkou to bych šel i do orig. Doufám že bude namáklej multiplayer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 ja se tesim na Test drive...doufam ze nezklame 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 Srovnáváte zde hry na PC a PSP,ale to je značně nerovný zápas.I ten Oblivion může být propadák-PSPčko má omezené možnosti a hlavně malý displej.PSPčku vyloženě sedí hry typu Killzone(Daxter) a podobné tituly ve 3rd zobrazení hlavních postav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.