merlo Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Zdravim, zrovna jsem si stahl hru Cube a dostal jsem tyto soubory: su-cubeusa.iso.001 su-cubeusa.iso.002 su-cubeusa.iso.003 su-cubeusa.iso.004 su-cubeusa.iso.005 Nevim ale jak to pouzit, ptz kdyz to rozbalim, tak mi to vyplivne obsah toho isa. Ma se to nejak spojit, ci to rozbalit a zapakovat do jednoho? Diky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 7zip, total comander, winrar ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 merlo Odesláno Únor 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Jasny, ale rikam ze mi to otevre obsah toho ISA jako takovyho, tohle asi nebude zabalene iso na nekolik casti, ale nejak rozdelene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TwiCe Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 tak ted co to mas otevreny tak uz je jakoby otevreny iso...takze pokud ti to nejde jinak,tak tu slozku a ten soubor vytahni a dej si ho prez neco do isa a je hotovo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 merlo Odesláno Únor 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 Ja vim co je otevreny, celou dobu o tom mluvim. Kazdopadne dik, musim ten obsah rozbalit a nasledne znovu packnout do isa. Kdybych tak vedel pres co, nero ma NRG a clone zase CCD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 Psp iso compresor mnt pošlu link Edit: http://rapidshare.com/files/16856223/Iso_Compresser_v_1.1.rar.html KOd:psp-hacks.3dn.ru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 huh tohle dost divný :D..v total comanderu se daj sloučit soubory ne ? jinak do isa ...UMDgen ... dl: http://www.maxconsole.net/?mode=gotodownload&downloadid=245 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 Jak rika tekken...musis dat sloucit soubory...jak u 7zip tak u winrar...;):D:roll: total commander s tim ma nekdy problemy...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kachnak Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 total comander pomuze ;) stary dobry oldshool :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 tak to bych chtěl vydět toho uploadera který dělal tenhle archív:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 tak to bych chtěl vydět toho uploadera který dělal tenhle archív:D:D:D Jn...:Drozbalil iso a pak to rozbaleny rozdelil do archivu...:Dto same se mi stalo s Pocket Pool...normalne das sloucit soubory...;):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 merlo Odesláno Únor 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 To neni rozbalene ISO. Je jen rozdelene na casti a ty jsou zabalene... Uff nevim kdo to takhle domotal :X Co jsem chtel slyset bylo ze existuje ta funkce slouceni. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lachimalaif Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 stačí všechny označit a dát ve winraru extrahovat do... Chvíly to něco dělá a pak je hotovo máš ty všechny(ty sou k prdu a můžeš je klidně vymazat) a jeden k použití in your psp :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
merlo
Zdravim, zrovna jsem si stahl hru Cube a dostal jsem tyto soubory:
Nevim ale jak to pouzit, ptz kdyz to rozbalim, tak mi to vyplivne obsah toho isa. Ma se to nejak spojit, ci to rozbalit a zapakovat do jednoho? Diky za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts