Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

NAND ještě jednou

jakudo

Otázka

škoda, že jste zavřeli tu předchozí diskusi. Rád bych se zeptal, jak se ta záloha vlastně udělá. Zkoušel jsem to tu najít, ale ani přesně nevím, jak se tomu říká a při vyhledání záloha nebo nand či kombinace mi to moc nepomohlo. A jelikož se tu dost mluví, jestli někdo má či nemá zálohu, tak bych si ji pro jistotu taky rád udělal.

Mám PSP Slim 3.90-m33-2

Diky za rady. Pokud tu někde už tento dotaz padl, tak se omlouvám a stačí mi link;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0
škoda, že jste zavřeli tu předchozí diskusi. Rád bych se zeptal, jak se ta záloha vlastně udělá. Zkoušel jsem to tu najít, ale ani přesně nevím, jak se tomu říká a při vyhledání záloha nebo nand či kombinace mi to moc nepomohlo. A jelikož se tu dost mluví, jestli někdo má či nemá zálohu, tak bych si ji pro jistotu taky rád udělal.

Mám PSP Slim 3.90-m33-2

Diky za rady. Pokud tu někde už tento dotaz padl, tak se omlouvám a stačí mi link;)

prostě jak uděláš zalohu svýho psp tak se ti celý FW(allFlash-0,1,2,3 + něco málo) na kartu ... zabírá to - fat: asi 22mb slim - 67mb a když se ti náhodou psp posere(jakkoliv) tak tou zalohou to můžeš obnovit(tak jak bylo předtím)

psp slim - potřebuješ zalohu toho tvojeho psp!! ne nčí jinou , psp fat - je jedno z jakýho psp to bude ... ale musí to být fat

zalohu uděláš pandorou

EDIT: http://console-forum.net/showthread.php?t=11173

Odkaz ke komentáři

• 0
oravdu neda? a co tak open nand dumper:roll:

jasný no ale je lepší mít pořád udělanou pandoru +TimeMachine pro multiboot

protože ikdyž si uděláš tu zálohu přes nějakej jinej program tak obnovit jí zpět při bricku atd ji můžeš pouze pandorou

Conny: Jop dá, taky dělám zálohu Slimáka pomocí "Open nand dumper" ;-).

Jo mám dotaz, když se mi pak slimák poškodí, tak tam můžu nahrát třeba rok starou zálohu? Samozřějmě myslím svojí ;-)

jistě ....

Odkaz ke komentáři

• 0

PSP brickneš jedině při špatným zásahu do flash paměti což se klidně může stát i při Updatu FW že se něco špatně přečte a zapíše do flash ;)...

takže pozor: na XMB NoPTF témata, různé Patche které zasahují do flash, Downgrady/upgrady a flashe FW, apod.

Odkaz ke komentáři

• 0

jistě Pandora's battery ;)...sice jsou i jednoduší způsoby a nemusíš u toho vytvářet Pandoru ale když zkombinuješ Pandoru a TimeMachine tak můžeš kdykoliv zapnout Pandoras menu a baterku můžeš nechat stále jako Pandoru ;)

protože bez Pandory by ti ta NAND záloha byla vlastně taky k ničemu

Odkaz ke komentáři

• 0

proč bys nemoh mít Pandoru ? .....

brick se dá opravit i bez NAND zálohy ;)...ale může se stát tzv totalbrick a u něj ti nic jinýho nepomůže....ten se ale stává max při flashování FW přes pandoru nebo při úpravě XMB na FW 3.60 m33-3.71 m33-2, a taky když zformátuješ celou flash paměť:D

Odkaz ke komentáři

• 0

ale to jo. Jenže když bricknu PSP, tak pandoru přeci neudělám ne? a jiné PSP tu neseženu, abych to udělat mohl. A kdesi jsem tady na fóru četl (možná se to od té doby už změnilo), že nikdo ještě tu pandoru na slim baterce nedělal. A nehodlám být první, kdo to bude zkoušet;)

Odkaz ke komentáři

• 0

no... :D

1 ) Pandoru si uděláš a necháš ji tak furt (uděláš TimeMachine k Pandoře což ti dovolí používat MultiLoad mezi FW z flash, Pandora menu a když budeš chtít tak starší FW z karty

2 ) Se Slim baterkou to dělalo už zpousty lidí a mezi nima sem i já :);) (to bych to asi do návodu nepsal ;))

Odkaz ke komentáři

• 0
no... :D

uděláš TimeMachine k Pandoře což ti dovolí používat MultiLoad mezi FW z flash, Pandora menu a když budeš chtít tak starší FW z karty

:D a tomuhle mám jako rozumět jo:D ani slovo;) no ale každopádně už na to koukám v návodech. Jsem PSP amatér - mám to na filmy, hry, internet a skype. To je tak vše;) Diky, nějak to zkusím vymyslet...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu