Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

NAND ještě jednou

Otázka

Odesláno

škoda, že jste zavřeli tu předchozí diskusi. Rád bych se zeptal, jak se ta záloha vlastně udělá. Zkoušel jsem to tu najít, ale ani přesně nevím, jak se tomu říká a při vyhledání záloha nebo nand či kombinace mi to moc nepomohlo. A jelikož se tu dost mluví, jestli někdo má či nemá zálohu, tak bych si ji pro jistotu taky rád udělal.

Mám PSP Slim 3.90-m33-2

Diky za rady. Pokud tu někde už tento dotaz padl, tak se omlouvám a stačí mi link;)

Recommended Posts

• 0
Odesláno
škoda, že jste zavřeli tu předchozí diskusi. Rád bych se zeptal, jak se ta záloha vlastně udělá. Zkoušel jsem to tu najít, ale ani přesně nevím, jak se tomu říká a při vyhledání záloha nebo nand či kombinace mi to moc nepomohlo. A jelikož se tu dost mluví, jestli někdo má či nemá zálohu, tak bych si ji pro jistotu taky rád udělal.

Mám PSP Slim 3.90-m33-2

Diky za rady. Pokud tu někde už tento dotaz padl, tak se omlouvám a stačí mi link;)

prostě jak uděláš zalohu svýho psp tak se ti celý FW(allFlash-0,1,2,3 + něco málo) na kartu ... zabírá to - fat: asi 22mb slim - 67mb a když se ti náhodou psp posere(jakkoliv) tak tou zalohou to můžeš obnovit(tak jak bylo předtím)

psp slim - potřebuješ zalohu toho tvojeho psp!! ne nčí jinou , psp fat - je jedno z jakýho psp to bude ... ale musí to být fat

zalohu uděláš pandorou

EDIT: http://console-forum.net/showthread.php?t=11173

• 0
Odesláno
oravdu neda? a co tak open nand dumper:roll:

jasný no ale je lepší mít pořád udělanou pandoru +TimeMachine pro multiboot

protože ikdyž si uděláš tu zálohu přes nějakej jinej program tak obnovit jí zpět při bricku atd ji můžeš pouze pandorou

Conny: Jop dá, taky dělám zálohu Slimáka pomocí "Open nand dumper" ;-).

Jo mám dotaz, když se mi pak slimák poškodí, tak tam můžu nahrát třeba rok starou zálohu? Samozřějmě myslím svojí ;-)

jistě ....

• 0
Odesláno
no... :D

uděláš TimeMachine k Pandoře což ti dovolí používat MultiLoad mezi FW z flash, Pandora menu a když budeš chtít tak starší FW z karty

:D a tomuhle mám jako rozumět jo:D ani slovo;) no ale každopádně už na to koukám v návodech. Jsem PSP amatér - mám to na filmy, hry, internet a skype. To je tak vše;) Diky, nějak to zkusím vymyslet...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu