Webster Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 Zdravim.... mel bych takovou otazku... vcem vsem je lepsi psp fat od psp slim..?? mno pokud je vubec v necem lepsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 univ Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 fat ma infra a muzes na nem spoustet nektere aplikace (pro fw 1.5) ktere na slimu nejdou, slim ma vystup na televizi a ve firmwaru 3.90 tam muzes mit skype ( na fatu ne ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 HW rozdíly najdeš v topicu pro začátečníky jinak jak napsal univ jenom bych dodal že teď jdou na Slimu všechny 1.50 aplikace (TimeMachine) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 univ Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 ten timemachine se da spustet jen pres pandoras baterku ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximus-CZ Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 HW rozdíly najdeš v topicu pro začátečníkyjinak jak napsal univ jenom bych dodal že teď jdou na Slimu všechny 1.50 aplikace (TimeMachine) zas tak jasne bych to nevidel, proste programek, co tu postnul myschoo na TV tam nepustim, a to ani s Time machine FW 1.5 -- proste se nespusti, nikdy se mi to nepovedlo, a to jsem na to mztrávil 2 dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximus-CZ Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 ten timemachine se da spustet jen pres pandoras baterku ?? ano, ale tu si uz dnes muzes udelat i z baterky Slimáka .. a navíc to ani nepoznáš, že tam máš pandoru-- akorát to nespustíš bez té karty, kde máš TM nainstalovany EDIT: pls nejaky moderator, slucte tyhle 2 prispevky do jednoho, nejak mi to ukouzlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Webster
Zdravim.... mel bych takovou otazku... vcem vsem je lepsi psp fat od psp slim..?? mno pokud je vubec v necem lepsi...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts