zozy Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 nevite nekdo kam se ma ukladat na ms databaze cheatu ktere jsem stahl pro cwcheat?ty cheaty jsou takove cisla nebo co to je...:lol:diky moc tem kteri mi dobre odpovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 do složky seplugins/cwcheat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Únor 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 tekku asi udelam navod na ten cwcheat protoze vetsina lidi se v tom nevyzna,ale kdyby jsi chtel tak by jsi mohl ten navod udelat ty:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 na tom neni nic těžkýho,klidně ho udělám já :P nakopíruje se pár složek,pustí se a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Únor 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 lukdm:ja jsem myslel jakoze na ovladani ve hre (lidi kteri neumeji anglicky)apod:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 lukdm:ja jsem myslel jakoze na ovladani ve hre (lidi kteri neumeji anglicky)apod:Dno jasný i jak se aktivujou cheaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Únor 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Lukdm:tak ten navod udelej :)ale preloz kompletne jenom tady naforu v obrazku vsechny slova ktera jsou v origibalu cwcheat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 no tak si to vesele mužeš zkusit protože mě nejde žádnej screen plugin když je zaplej cwcheat a fotákem by to stálo za prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Únor 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 a tak zkus ten le recovery,nebo alternate vshmenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 a tak zkus ten le recovery,nebo alternate vshmenu le jsem zkoušel,na alternate mám nízkej fw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Březen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 zkousel jsem udelat ten screenshot ale cwcheat si blokuje pristup pluginu kdyz je zapnuty takze ty screeny udelat nejdou no nic takze to nejak budu muset vyfotit v dobre kvalite:)pak ti napisu pm,a domluvime se:)ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zozy
nevite nekdo kam se ma ukladat na ms databaze cheatu ktere jsem stahl pro cwcheat?ty cheaty jsou takove cisla nebo co to je...:lol:diky moc tem kteri mi dobre odpovi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts