zlatokop.zas Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Ahoj myslíte že by jste tu někdo tak šikovnej mohly udělat seznam a uploady hb na psp slim??Byl bych moc vděčnej a bodíky taky dám.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Na slim idu vsetky homebrewy co su neni na kernel 1.5 . A to je uz väcsina. Zoznam sa nikomu nechce robit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Březen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 No právě a není tu někdo kdo by ho pro mě a některé udělal určo by to tu hodně lidí ocenilo a pointy taky dám(kolem200-500points?+něaké lidi určo daj) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 No právě a není tu někdo kdo by ho pro mě a některé udělal určo by to tu hodně lidí ocenilo a pointy taky dám(kolem200-500points?+něaké lidi určo daj) ale jako enni to špatnej nápad ale víc bych ocenil pluginy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Březen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Tak ja bych ocenl spis ty programy al jako pluginy mi neva ale je tu jedinej promlem kdo to udela:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 zlatokop: tak to udělej sám ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Březen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Se mi nechce proto píšu jestli se někomu náhodou nechce:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 proč by to někdo dělal když všechny HB jdou na Slim (TimeMachine = 1.50) koukni na dl.qj.net tam seženeš všechny HB na PSP co existují (skoro všechny :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Březen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 juknu se tam díky a timemachine newim jak používat myslíš tekken že by jsi mi mohl pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 klikni u me v podpisu na TimeMachine ... tam mas podrobny navod od tekka a na konci (v prispevcich) se toho taky doctes dost .] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Březen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Díky juknu se ale budte připravení možná ještě napíšu dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Březen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Hele lidi něak mi ot nejde pls helppp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zlatokop.zas
Ahoj myslíte že by jste tu někdo tak šikovnej mohly udělat seznam a uploady hb na psp slim??Byl bych moc vděčnej a bodíky taky dám.Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts