Lumca Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Prototype Co na tuhle hru říkáte? ja se moc netěšim ale určo zahraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 ^^ Preco ked sa nanu netesis si zalozil topic? :lol: Mne sa ta hra zda byt dost cudna... taky priemer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumca Odesláno Únor 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 nemuzu jsem chtel vedet ostatni nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 To je AC v přítomnosti?:wohow::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Prototype trailer Akční hra Prototype se už připravuje pár let a nyní to konečně vypadá, že by mohla v polovině roku vyjít pro Playstation 3 a Xbox 360. Radical Entertainment dnes vypustil na internet nový trailer, který pojednává o příběhu hry. V něm naleznete spoustu gameplay záběrů, kde se rozhodně brutalitou nijak nešetří. Navíc hra vypadá velmi lákavě, takže se už těšíme, až si ji budeme moci zahrát. Každopádně Prototype bude mít v létě velkou konkurenci, a to inFamous od Sony. Jaká hra nakonec bude na stupni vítězů, si musíme počkat. Trailer naleznete v novince. http://www.gametrailers.com/player/47587.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 To je AC v přítomnosti?:wohow::cheesygrin: Když jsem viděl náká nová videa a jak tam lítá vzduchem a po mrakodrapech tak mi to spíš připomělo spidermana:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 http://www.gametrailers.com/player/49000.html Kdyz by to takhle vypadalo tak by to bylo super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 to těžko, to je teaser trailer(Opening Cinematic) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 to těžko, to je teaser trailer(Opening Cinematic) Me to bylo jasny ze to nrbude takhle vypadat , videl sem videa z hrani tohle bylo jen prani jak ze by to mohlo takhle vypadat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Urcite jste jiz nekdo hral a ja se rozhoduju mezi Fuelem a timhle co si poridit... ale zatim sem se o tom moc nedozvedel...recenze me moc nezajimaj spis chci znat vase nazory co si o tom myslite :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 prosim vás,nevíte jestli někdy výjde demo?nebo jestli už vyšlo, rád bych si tu hru chtěl skusit a plná hra se mi stahovat nechce:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 prosim vás,nevíte jestli někdy výjde demo?nebo jestli už vyšlo, rád bych si tu hru chtěl skusit a plná hra se mi stahovat nechce:D tak na PS3 ani plnou stahnout nemuzes, to da rozum... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 tak na PS3 ani plnou stahnout nemuzes, to da rozum... :roll:ja soráč:D já sem se neuvědomil,že je to ps3 sekce:Djá to právě myslel obecně(ps3,xbox 360......)no,ale jinak teda neváte jestli je nebo bude demo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Pecka hra- fakt nema chybu....jen me zklamalo jak moc je to podobne spidermanovi 3ce....to mesto je uplne stejne graficky spracovany, ale hra sama o sobe je naprosto uzasna- vsem doporucuju!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Lidi kde bych nasel Prototype demo?Kamos uz ho ma a ja bych ho chtel taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 stojí ta hra za to ?? chci říct hraje se dobře a plynule a je to nadlouho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 stojí ta hra za to ?? chci říct hraje se dobře a plynule a je to nadlouho ? No tak, plynulí jak to myslíš já to rošlapu i na svím krámu, čili jak psali ve SCORE: Rozjedou i slabší stroje Esli myslíš dějově tak já nevím, páč sem ty blbý videjka nemohl vystát. No myslím že je to super pařba, ale tak strašně podobná Spidermanovi WoS že se tomu ani nedá uvěřit. Snad po čase stereotipní to běhání a lítání, ale oživují to ty formy, no chviliu sem to hrál a stojí to za zahrání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Tak co da se to demo nekde stahnout.Jo a pls pridejte si mne na PS3:dondimitrij Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.