fuck a dog Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 mam problem kdyz sem ze svy baterky udelal pandorinu baterii a dam ji do jakyho koliv psp a to psp zapnu tak se mi objevi cerna obrazovka. CO STIM? PLS poradte! Kdo mi poradi tak ze ji budu mit zase vpoho dam mu vsechny moje points! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Dej PSP do nabíječky, zapni ho, vlož baterii a pomocí HB Pandoras Battery z5 obnov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuck a dog Odesláno Březen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 dik zkusim to ted nemam cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 presne tak, jak pise DirtyKing.. Mas ji stale v pandora rezimu, nevratil jsi ji zpet.. Takze bud ta nabijecka, nebo ELF Menu (viz. muj podpis /Pandora => normal bez adapteru/ anebo sekce tutorialy..) A ted uz asi LOCK, bylo receno vse IMHO :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuck a dog Odesláno Březen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 me to nejde kdyz tam dam tu baterku tak se mi samo zapne psp a potom kdyz ho chci vypnout tak musim ten cudlik na vypinani drzet jako kdyz restartuju psp! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 musíš PSP zapnout BEZ baterie jen na adaptéru !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuck a dog Odesláno Březen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 dikz chcete tz pointsy??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 dikz chcete tz pointsy??? ty si nech :) at si taky neco nasetris. (stejne jsou k nicemu) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 jo chci..:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fuck a dog
mam problem kdyz sem ze svy baterky udelal pandorinu baterii a dam ji do jakyho koliv psp a to psp zapnu tak se mi objevi cerna obrazovka. CO STIM? PLS poradte! Kdo mi poradi tak ze ji budu mit zase vpoho dam mu vsechny moje points!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts