fuck a dog Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 29, 2008 mam problem kdyz sem ze svy baterky udelal pandorinu baterii a dam ji do jakyho koliv psp a to psp zapnu tak se mi objevi cerna obrazovka. CO STIM? PLS poradte! Kdo mi poradi tak ze ji budu mit zase vpoho dam mu vsechny moje points!
0 .::DirtyKing::. Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2008 Dej PSP do nabíječky, zapni ho, vlož baterii a pomocí HB Pandoras Battery z5 obnov.
0 fuck a dog Odesláno Březen 1, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Březen 1, 2008 dik zkusim to ted nemam cas
0 Anonymous_ Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2008 presne tak, jak pise DirtyKing.. Mas ji stale v pandora rezimu, nevratil jsi ji zpet.. Takze bud ta nabijecka, nebo ELF Menu (viz. muj podpis /Pandora => normal bez adapteru/ anebo sekce tutorialy..) A ted uz asi LOCK, bylo receno vse IMHO :)
0 fuck a dog Odesláno Březen 2, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Březen 2, 2008 me to nejde kdyz tam dam tu baterku tak se mi samo zapne psp a potom kdyz ho chci vypnout tak musim ten cudlik na vypinani drzet jako kdyz restartuju psp!
0 tekken90 Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2008 musíš PSP zapnout BEZ baterie jen na adaptéru !!!
0 fuck a dog Odesláno Březen 2, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Březen 2, 2008 dikz chcete tz pointsy???
0 Anonymous_ Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2008 dikz chcete tz pointsy??? ty si nech :) at si taky neco nasetris. (stejne jsou k nicemu) :D
Otázka
fuck a dog
mam problem kdyz sem ze svy baterky udelal pandorinu baterii a dam ji do jakyho koliv psp a to psp zapnu tak se mi objevi cerna obrazovka. CO STIM? PLS poradte! Kdo mi poradi tak ze ji budu mit zase vpoho dam mu vsechny moje points!
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts