Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

<HRA> Starej se o zvíře

.::DirtyKing::.

Otázka

Recommended Posts

• 0
Na pspiso.com to prave neni :)

Ale je...Je to The_Dog_Happy_Life_McDonalds_Version_JPN_PSP-BAHAMUT myslim...:Dakorat je to japonsky a ze by vysla EU verze tak o tom nwm..a jestli v ty Jap verzi je i AJ tak taky nwm..prestal sem to stahovat kvuli jap...;):DTak kdyz to najdes+stahnes a bude to AJ tak to upni...;):D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

a o čem že to přesně je? je to prostě jako Tamagoči?:-D nej hra byla na C65 PHOTO PET , tkde kdyz mel pet hlad, a chtel treba cervenou, tak ste museli vyfotit neco cervenyho, atd:-D sranda byla, ze jsem si pak vzal fixky, a na ctvrku jsem si nakrelil okinka s barvama, a pak jsem vzdycky jedno vyfotil:-D

Odkaz ke komentáři

• 0
a o čem že to přesně je? je to prostě jako Tamagoči?:-D nej hra byla na C65 PHOTO PET , tkde kdyz mel pet hlad, a chtel treba cervenou, tak ste museli vyfotit neco cervenyho, atd:-D sranda byla, ze jsem si pak vzal fixky, a na ctvrku jsem si nakrelil okinka s barvama, a pak jsem vzdycky jedno vyfotil:-D

Lol, to mohla bejt prdel. Tohle je prostě starání se o hafíka ... ale je to na Nintendo DS, a Já bych to rád na PSP :-) :psp:. Potrebuju nejaky ten emulator NDS --> PSP, abych si to mohl zapařit :psp::psp::psp::psp:

Odkaz ke komentáři

• 0

jaký NDS ? emulátor NDS na PSP sice je ale jede 1fps a jde jen pár her......asi mysleli GBA emulátor ne ?....jinak nej emulátor je gbSP http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006110010 ten jede na 3.xx kernelu navíc podporuje i TV výstup u Slima

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu