.::DirtyKing::. Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Čaw, chtěl bych se zeptat, jak byla na Nintendo DS taková ta hra, kde sestaráte o zvíře, je to i na PSP? Nebo něcopodobnýho? Chtěl jsem si sosnout The Sims Pets, ale je to dead :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bykk Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 asi jina hra na psp neni nez sims 2:pets, skus to tady:http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=22495 ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 dog's life,ale nikdy jsem to nehrál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Březen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 dog's life,ale nikdy jsem to nehrál Jop, dík moc a nevíš, kde se to dá sosnout? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 univ Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 zaregistruj se na www.pspiso.com tam mas vsechny hry co na psp snad existujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Březen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Na pspiso.com to prave neni :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Na pspiso.com to prave neni :) Ale je...Je to The_Dog_Happy_Life_McDonalds_Version_JPN_PSP-BAHAMUT myslim...:Dakorat je to japonsky a ze by vysla EU verze tak o tom nwm..a jestli v ty Jap verzi je i AJ tak taky nwm..prestal sem to stahovat kvuli jap...;):DTak kdyz to najdes+stahnes a bude to AJ tak to upni...;):D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 zdroj: pspiso.com (prej že tam není :D ) upload: oneflyride The Dog Happy Life McDonalds Version cso 553mb http://www.megaupload.com/?d=3Q2ZC042 http://www.megaupload.com/?d=C2NZA8EA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Stiahni emulator GBA + Nitendogs a mas ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 el-barto Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 nebo si kup tamagoči :dozey: btw: stáhni si to the sims pets ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 zdroj: pspiso.com (prej že tam není :D )upload: oneflyride The Dog Happy Life McDonalds Version Jako bych to nerikal ze!!!???:roll::D Tamagoči:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Březen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Mootoo: Oka diky moc, Tekken tobe taky díky moc :-). Všem díky moc :-). Tamagoči nechcu, já chcu skusit tuhle chujovinu ... :-D Mootoo: PSPGBA je jen pro kernel 1.5 :-O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximus-CZ Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 a o čem že to přesně je? je to prostě jako Tamagoči?:-D nej hra byla na C65 PHOTO PET , tkde kdyz mel pet hlad, a chtel treba cervenou, tak ste museli vyfotit neco cervenyho, atd:-D sranda byla, ze jsem si pak vzal fixky, a na ctvrku jsem si nakrelil okinka s barvama, a pak jsem vzdycky jedno vyfotil:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Březen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 a o čem že to přesně je? je to prostě jako Tamagoči?:-D nej hra byla na C65 PHOTO PET , tkde kdyz mel pet hlad, a chtel treba cervenou, tak ste museli vyfotit neco cervenyho, atd:-D sranda byla, ze jsem si pak vzal fixky, a na ctvrku jsem si nakrelil okinka s barvama, a pak jsem vzdycky jedno vyfotil:-D Lol, to mohla bejt prdel. Tohle je prostě starání se o hafíka ... ale je to na Nintendo DS, a Já bych to rád na PSP :-) :psp:. Potrebuju nejaky ten emulator NDS --> PSP, abych si to mohl zapařit :psp::psp::psp::psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Still Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Čaw, chtěl bych se zeptat, jak byla na Nintendo DS taková ta hra, kde sestaráte o zvíře, je to i na PSP? Nebo něcopodobnýho? Chtěl jsem si sosnout The Sims Pets, ale je to dead :( Hele Dirty kup si tamagoči:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Březen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Hele Still já nechcu tamagoči, jdi se ujížďet na tom svým afkimu ;) :D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozen Bee Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 http://insomniac.0x89.org/index.php?id=42 myslim ze je to neco takovyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8boarder Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 pspgba urcite neni jen pro krnel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Březen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Oka, ale když si stáhnu emulátor pro Gameboy Advance, tak jak na tom emulátoru můžu spouštět hry pro Nintendo DS? To jako jde? Vždyť jsou to 2 jiné konzole :O. Popř.: Když si stáhnu ten emulátor, co kam mám nakopčit? :) THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 jaký NDS ? emulátor NDS na PSP sice je ale jede 1fps a jde jen pár her......asi mysleli GBA emulátor ne ?....jinak nej emulátor je gbSP http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006110010 ten jede na 3.xx kernelu navíc podporuje i TV výstup u Slima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Březen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Tekk: Aha díkes, no to Mootoo myslel, ale jak na tomhle rozjedu hru na NDS? A nebo ta gamesa nintendog je i pro to GBA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 no to fakt nevim ale vim že na PSp prostě NDS hru nespustíš teda tohle by to mohlo bejt :) http://3roms.com/index.php?page=rom_dl&rid=30233 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Březen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Tekk: Díkes, už se na tu chujovinu těším, sem zvědavej co to bude zač, když to má jen 2MB :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Březen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Hmm, tak ten emulátor když ho zapnu tak to házi nějaký errory :-). Jsem ho sosl a nahral do PSP>GAME, udelal jsem neco spatne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Still Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Hmm, tak ten emulátor když ho zapnu tak to házi nějaký errory :-). Jsem ho sosl a nahral do PSP>GAME, udelal jsem neco spatne? Copak chceš si pěstovat dinosaura:dozey: přeji štastný chov.Až budeš mít rodinku pošli mi foto....:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 el-barto Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 jo, měl jsem C65 taky, ale tohle mě fakt nebavilo, mam dojem ,že si toho peta mohl poslat pře sinfráč někomu jinýmu :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
.::DirtyKing::.
Čaw, chtěl bych se zeptat, jak byla na Nintendo DS taková ta hra, kde sestaráte o zvíře, je to i na PSP? Nebo něcopodobnýho? Chtěl jsem si sosnout The Sims Pets, ale je to dead :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts