.::DirtyKing::. Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2008 Čaw, chtěl bych se zeptat, jak byla na Nintendo DS taková ta hra, kde sestaráte o zvíře, je to i na PSP? Nebo něcopodobnýho? Chtěl jsem si sosnout The Sims Pets, ale je to dead :(
0 placek Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2008 .::DirtyKing::. napsal: Hmm, tak ten emulátor když ho zapnu tak to házi nějaký errory :-). Jsem ho sosl a nahral do PSP>GAME, udelal jsem neco spatne? Musíš mít ještě ve složce originální Bios Gameboye.
0 .::DirtyKing::. Odesláno Duben 3, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Duben 3, 2008 placek napsal: Musíš mít ještě ve složce originální Bios Gameboye. Oka dík, jdu ho shánět ...
0 conter Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2008 kdyz uz sme u tech emulatoru tak si stahni PSPKVM -emulator JAvy a stahni si java hru s vychovou psu a kocek...ted nwm jak se jmenuje ae na mobilu sem ji hral;):D
Otázka
.::DirtyKing::.
Čaw, chtěl bych se zeptat, jak byla na Nintendo DS taková ta hra, kde sestaráte o zvíře, je to i na PSP? Nebo něcopodobnýho? Chtěl jsem si sosnout The Sims Pets, ale je to dead :(
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts