.::DirtyKing::. Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Čaw, chtěl bych se zeptat, jak byla na Nintendo DS taková ta hra, kde sestaráte o zvíře, je to i na PSP? Nebo něcopodobnýho? Chtěl jsem si sosnout The Sims Pets, ale je to dead :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Hmm, tak ten emulátor když ho zapnu tak to házi nějaký errory :-). Jsem ho sosl a nahral do PSP>GAME, udelal jsem neco spatne? Musíš mít ještě ve složce originální Bios Gameboye. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Duben 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Musíš mít ještě ve složce originální Bios Gameboye. Oka dík, jdu ho shánět ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 kdyz uz sme u tech emulatoru tak si stahni PSPKVM -emulator JAvy a stahni si java hru s vychovou psu a kocek...ted nwm jak se jmenuje ae na mobilu sem ji hral;):D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
.::DirtyKing::.
Čaw, chtěl bych se zeptat, jak byla na Nintendo DS taková ta hra, kde sestaráte o zvíře, je to i na PSP? Nebo něcopodobnýho? Chtěl jsem si sosnout The Sims Pets, ale je to dead :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts