minimaxcz Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 chci se zeptat jdou ty hry na psp ze psx? treba metal gear solid ??to staci stahnout? ///změněn název topicu z ??, přesunuto do správné sekce tekken90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 jo jdou PSx hry na PSP (super název topicu :roll:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 1, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 minimax , jj jdou , mrkni do sekce tutorialy je tam navod jak je spravne zkonvertovat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 minimaxcz Odesláno Březen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 dik a nemate na to link? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EpiC1468621732 Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 tu mas zoznam tutorialov tam to najdes...http://console-forum.net/showthread.php?t=6666 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovel Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 prosím mám dotaz nechci zbytečně zakládat novej topic, ty hry na psx když je smahnu(pro kámoše) rovnou na cd pudou mastit na rovnou na pleji(psx) moc díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 prosím mám dotaz nechci zbytečně zakládat novej topic, ty hry na psx když je smahnu(pro kámoše) rovnou na cd pudou mastit na rovnou na pleji(psx) moc díky jo, ale musis je smahnout 1:1 - takze treba v CloneCD .. udelas image toho CD a pak z neho vypalis ;) .. Pokud je to PSX chipovane, muze hrat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovel Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 moc díky ještě prosím dotaz, clone mám ale ten image nevím co to je, moc díky za vysvětlení (jak malému děcku) hlavně jak to vytvořit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shiddo Odesláno Duben 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2008 moc díky ještě prosím dotaz, clone mám ale ten image nevím co to je, moc díky za vysvětlení (jak malému děcku)hlavně jak to vytvořit image je obraz CD kterej ti program na kopirovani cd vytvori. ten se pak da pouzivat jako virtualni cd (kdy pomoci programu simulujes cd v mechanice) nebo z toho obrazu pak vytvoris(vypalis) stejnoou kopii puvodniho cd. mimo jine to muzes pouzivat i jako zalohu apd a vytvoris to v clone cd, alkoholu, neru , power iso apd... vetsinou je tam vytvorit obraz(image) cd/dvd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
minimaxcz
chci se zeptat jdou ty hry na psp ze psx? treba metal gear solid ??to staci stahnout?
///změněn název topicu z ??, přesunuto do správné sekce tekken90
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts