Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 297
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

já hrál od koupě PSP furt... cca do ledna ten měsíc mi učitelka řekla že propadám ze "základů přírodních věd" [chemie (ale moc základní mi nepřijde)] od té doby se snažím něco v tej hodině dělat ale moc to nejde jelikož nevím vůbec o co jde

BTW. nemá někdo hezkou mladou ségru co umí chemii??:D

• 2 weeks later...
Odesláno

:) hrat u nas ve skole neni nic tezkyho...sedim v levy rade ve treti lavici a dyz mam chut hrat tak u nekterejch ucitelu tady a kuli nekterejm dokonce musim jit dycky do posledni rady aby nebyl pruser ale v pohode..

nej je dyz tam sedime s kamosem co ma taky psp tak dycky hudba pustena nahlas a nikdo az asi na 6 lidi kolem to nak ani nevnima pac je v ty tride hluk ale pak je best dyz je najednou ticho a ta hudba :) no neska sme zas tri hodiny posilali obrazky :)

• 4 months later...
Odesláno

ja sedim vzdycky skoro vzdycky v posledni nebo presposledni lavici a jednou jsem paril Teekena a kamos moje Gta VCS a ucitelka sla. zrovna neco chtel tak jsem tekkena pozastavil dal psp do lavice a rekl sem mu jak na tuhle misi v tu chvily prisla ucitelka a ja si vzal psp a chtel jsem si protahnout krk tak jsem se zaklonil a najednou ji vidim tak na ni asi 10sekund cumim a ona na me a kamos tam furt do toho zazranej tak jsem do nej strcil at prestane ze tu je uca a on teda prestal kouk se na ni taky neco ji rekl a odesla a na konci hodiny nadavala no tihle si tam hrajou na playstationu tenhle si cte casopis to je vyborny a vsem nam dala pak pristi hodinu test

Odesláno
dej si na lavici mikinu nebo penal nebo tasku a par za tim a kdyz pride ucitelka tak to schovej pod to.....
¨

nase ucitelky jsou tak prisny kdyz si dam mikinu na lavici rekne mi at ten kram sundam z lavice

ale me by vzdycky kleplo,nejvetsi menty ve skole

sedi pripo predemnou vzdycky si mysli ze je velkej kluk vytahne psp a hraje na psp skoda ze se vubec nesoustredi frt se kouka jestli na nej ucitel nekouka kdyz mu ho dneska zabavil myslel sem ze se rozbreci kryp*

radsi poslouchej co ty uci kecej v testech se ti to bude hodit.;)

Odesláno

no krome toho ze ve skole na notasu neustale brouzdam na rozzlobencich, zaroven na psp parim momentalne miami vice, do toho sem tam poslu nakou tu sms z jednoho ze dvou mobilu na lavici a kdyz ucitelka neco chce, tak vytahnu sluchatko od mp4 z usi a je to v pohode... :) btw sem ve ctvrtaku a zatim znamky na vysvedceni do 1,6 prumer...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu