Killer44 Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Udělej to jako můj kámoš. Vemeš obyčejnou kšiltovku, dáš jí na lavici a do ní dej PSP. A když pude okolo tak na chvíli odlož PSP, tvař se nevinně a pak se dej zase do hraní. U nás na střední to tak funguje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 já hrál od koupě PSP furt... cca do ledna ten měsíc mi učitelka řekla že propadám ze "základů přírodních věd" [chemie (ale moc základní mi nepřijde)] od té doby se snažím něco v tej hodině dělat ale moc to nejde jelikož nevím vůbec o co jde BTW. nemá někdo hezkou mladou ségru co umí chemii??:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitSramek Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Já chodím na gympl,tudíž si todle nemůžu dovolit,pokud nechci rupnout a navíc bych měl strach,že my ho někdo šlohne.Bo škola prý neručí za drahé a zbytečné věci,které nosíme do školy.Ale spolužák na to kašle a má ho tam furt.Každý den jiná hra....akorát už ted z dosti předmětů propadá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 ja parim za batohem a jeste me nikdo nenacapal:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 :)jak paříš dyš nemáš PSP:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 xzibit: lol já když ještě pařil ve škole tak sem hrál normálně na lavici... je to fakt zvláštní škola.. spolusedící pod lacicí motá špeka kterej voní přes celou třídu a učitelům je to jedno:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4A8georgeCZ Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 :) hrat u nas ve skole neni nic tezkyho...sedim v levy rade ve treti lavici a dyz mam chut hrat tak u nekterejch ucitelu tady a kuli nekterejm dokonce musim jit dycky do posledni rady aby nebyl pruser ale v pohode.. nej je dyz tam sedime s kamosem co ma taky psp tak dycky hudba pustena nahlas a nikdo az asi na 6 lidi kolem to nak ani nevnima pac je v ty tride hluk ale pak je best dyz je najednou ticho a ta hudba :) no neska sme zas tri hodiny posilali obrazky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GodsPower Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 tak co kdo z vas pari na psp ve skole ?a chitili vas uz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 no ve škole vlatně pařim nejvic:-D ale ZATIM mě nechytili :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan.k Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Já pařim jen o přestávkách.....vždycky se mi tam všichni kluci nase.rou když hraju Vice cty :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 já normal pod lavicí nebo na lavici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GodsPower Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 tak ja si dam ucebnicy na klin a jakoze si ctu ale pritom parim psp ,a kdyz prijde uca tak to schovam do ty knizky a nikdo nic nepozna,a ktomu u nas ve tride sou 4 co maji psp tak davama GTA pres wifinu,a nebo parime marvel the nemesis ..a nebo surfuju na netu o hodine proste bez psp nejdu do skoly :D :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karas12 Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 to je dobre ale kam by si ho dalnic neni lepsi nez vitisknout velikos 3 izolepa a nalepit si ho na propisku je to sice maly ale prectete to a prece jen propiska je jedina vec co o pisemkach je dovolena ne? jn to máš pravdu!!tak to dělám taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matteo Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 U nás není problém o hodinách pařit. Spíš je problém správně odhadnout, při kterých hodinách to zato stojí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara69 Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 No já to mam celkem vymyšlený sedim v první lavici hned před učitelskym stolem takže učitelka když něco vykládá tak stojí vždy v uličce a je ke mně zády. :D ( horší je když si de zpátky sednout ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack123 Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 ja to mam asi tak...sem ve ctvrtaku..a pri hodinach nehraju...hraju jen kdyz mam volny hodiny..napr..2 hodiny, pauza, hodina, pauza..2 hodiny..atp.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 ja sedim vzdycky skoro vzdycky v posledni nebo presposledni lavici a jednou jsem paril Teekena a kamos moje Gta VCS a ucitelka sla. zrovna neco chtel tak jsem tekkena pozastavil dal psp do lavice a rekl sem mu jak na tuhle misi v tu chvily prisla ucitelka a ja si vzal psp a chtel jsem si protahnout krk tak jsem se zaklonil a najednou ji vidim tak na ni asi 10sekund cumim a ona na me a kamos tam furt do toho zazranej tak jsem do nej strcil at prestane ze tu je uca a on teda prestal kouk se na ni taky neco ji rekl a odesla a na konci hodiny nadavala no tihle si tam hrajou na playstationu tenhle si cte casopis to je vyborny a vsem nam dala pak pristi hodinu test Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 dej si na lavici mikinu nebo penal nebo tasku a par za tim a kdyz pride ucitelka tak to schovej pod to.....¨nase ucitelky jsou tak prisny kdyz si dam mikinu na lavici rekne mi at ten kram sundam z lavice ale me by vzdycky kleplo,nejvetsi menty ve skole sedi pripo predemnou vzdycky si mysli ze je velkej kluk vytahne psp a hraje na psp skoda ze se vubec nesoustredi frt se kouka jestli na nej ucitel nekouka kdyz mu ho dneska zabavil myslel sem ze se rozbreci kryp* radsi poslouchej co ty uci kecej v testech se ti to bude hodit.;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrykalina Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 tohle neni zadnej problem ja parim v pouzdru prijde ucitelka rika co tam porad delam tak ji odpovim zeto je penal a ze mam rosekanou propisku a ona zakejve hlavnou a rekne ze to je v pohode :Dat si vezmu jinou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jointik Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 pohoda klidek...mikina na lavici a uz to smazim :D..pokud nekdo diktuje tak si to zapisu no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 koukám že tady všichni pořád zkoušíte nějaký finty :) My můžeme mít v hodinách na lavici i notebook :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 tak ted hraju skoro porad,mame ve tride stoly ,kde v lavice je takova stena takze vzdycky jenom se sklonim a hraju pod lavici..(vetsinou na ds..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 no krome toho ze ve skole na notasu neustale brouzdam na rozzlobencich, zaroven na psp parim momentalne miami vice, do toho sem tam poslu nakou tu sms z jednoho ze dvou mobilu na lavici a kdyz ucitelka neco chce, tak vytahnu sluchatko od mp4 z usi a je to v pohode... :) btw sem ve ctvrtaku a zatim znamky na vysvedceni do 1,6 prumer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 koukám že tady všichni pořád zkoušíte nějaký finty :) My můžeme mít v hodinách na lavici i notebook :) Jo to my taky...ale s povolením učitele...a nemyslím si že by mi to učitelka povolila :D...jinak uplně nej je si sednout za nějvětšího ve třídě...a hrát pod lavici občas vykouknout co se děje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Oh Muj Boze! xD cotoje za topic Pareni o hodinach skola je od toho abyste se vzdelavali a ne hrali na PSP :D kdybyste tam meli aspon takovou Cestinu nebo Matematiku tak nereknu ze se nestydite PS: PSP do skoly nenosim protoze kazdej by cumel xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.