popoprdie Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 tak u nas to cestinarka a zemepisarka bere tak ze aspon nerusim :D jinak v klidu kdyz prijde schovat pod triko tam vam sahat nebudou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LTRaven Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Pokud jde o hraní během hodin tak jsem za vodou:psp: páč na naší škole to nikdo nehrotí tedy alespoň u mě. Prostě a jednoduše když je nálada tak se rozvalím na lavici a už jedu a nebo mi psp zabaví kámoš to pak zasunu špunty do uší a jen blbě čumím na učitele(ku). Ale jak všichni píšou tak hodně záleží na přístupu učitele, protože když je teacher pablb tak se nedá pořádně nic dělat. Závěrem bych dodal že od dob co tahám psp do školy tak mé vědomosti prudce klesly:wohow::wohow::wohow:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prasmirek Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 SBK 08 = Superbike world championship 2008 ;) ... DOPORUCUJI STAHNOUT .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Tak ja jsem sedel za katedrou v predposledni lavici, tam to asi i slo parit, ale bojim se, ze by mně ho ucitelka zabavila. A navic me maj za "hodnyho" zacka :):psp: ale tedka jsme museli menit rady a sedim uplne u dveri furt v predposledni, kde je na me docela videt!!! Ale az budu po pololetnim vysvedceni a budu mit udelany prijimacky(chci jit na gympl J. K. Tyla v HK), tak budu to druhy pololeti budu parit jeste vic, nez to jde:psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Tak ja jsem sedel za katedrou v predposledni lavici, tam to asi i slo parit, ale bojim se, ze by mně ho ucitelka zabavila. A navic me maj za "hodnyho" zacka :):psp: ale tedka jsme museli menit rady a sedim uplne u dveri furt v predposledni, kde je na me docela videt!!! Ale az budu po pololetnim vysvedceni a budu mit udelany prijimacky(chci jit na gympl J. K. Tyla v HK), tak budu to druhy pololeti budu parit jeste vic, nez to jde:psp::psp::psp: Kolik ti je ?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Kolik ti je ?:) 14, proč?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 skus si polozit ucebnici na stehna a mej ji oprenou o lavici a par a uca si bude myslet ze cumis do ucebnice ale ty bues parit xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 skus si polozit ucebnici na stehna a mej ji oprenou o lavici a par a uca si bude myslet ze cumis do ucebnice ale ty bues parit xD Ale obcas budu taky muset zvednout hlavu :D a navíc nevim, jestli to budu riskovat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 ja to delam tak. opru si ucebnici o stehna a lavici nuu a parim. uca na to zatim neprisla a mysli si jaky nejsem pilny zak a jak delam s ostatnimy . opcas juknu kde sme a pak to zas jede:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 no a kdys bude obchazet tak si peesko strcis pod tryko a budes zyrat do ucebnice a predsirat ze se ucis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 A kdyz budu zazranej do PSP a najednou se me na neco zepta, tak budu pekne v pr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Nejlepší je pařit na lavici a když se tě profesor zeptá co to makáš, říct, že na tom děláš poznámky :D Máme dovolený je dělat na elektronice (ntb, pda, i na DS xDDD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 A kdyz budu zazranej do PSP a najednou se me na neco zepta, tak budu pekne v pr... nesmis do toho bejt zabranej tak ze se upne stratis. parkrat se mi stalo ze sem do toho zapek a uca me vyvolala a ja to zacal hledat. nu a my sme byly na 2. strance xD musis mi sprtskyho souseda kterej ti rekne kde sme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 ve skole nehraju.... mame tam takovy burany ze jakmile to vytahnes 5 vterin na to on pari!! ucitel to veme a je to v pi** navic skro vsichni ucitele se prochazeji tridou behem hodiny. psp do skoly patri tak maximalne na prestavky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grudy Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 nesmis do toho bejt zabranej tak ze se upne stratis. parkrat se mi stalo ze sem do toho zapek a uca me vyvolala a ja to zacal hledat. nu a my sme byly na 2. strance xD musis mi sprtskyho souseda kterej ti rekne kde sme Jetse ze takoveho mam 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WeyFuck Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Noo za celou školu(sřední) jsme s kamíkem pařili jednou v hodině u jednoho dementa(skvělího,pošles kam chceš a je to:D ) učitele.max přestávky jinak nepařím...vím hovno tedka natož kdybych pařil PSP v hodinách:D .nj na základce se to hraje...zopakoval bych si to:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabbit Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Já jsem na základce a hraju každou hodinu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Já na gymplu teda hraju snad každou Čj, protože učitelka mele mele a nic podstatnýho se člocěk nedozví. Sice ne na PSP, ale na NDS a stačí to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 hmm u nas je to nejvic na ho..o proste vsichni nasi ucitele na gymplu jsou jak radary takze to moc nejde no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipek Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 já vždycky strčím psp ke kámošovi do pouzdra a čumíme na péčko , když jde učitel/ka tak jen sklapneš pouzdro a pohoda :D Nejhorší bylo , když se nám jednou v anglině pustil zvuk :D a pařím s učebnicí na klíně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suslikus Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Miluju svoje Fishbone pouzdro mam ho uz 6 let a porad se hodí nejdřív N-Gage ted psp a kdyz nekdo z ucitelu na neco prijde tak mu dam druhej nefunkcni N-Gage a v klidu parim dal a kdyz si vsimne i po druhy tak mu dam i druhy ale to uz vetsinou pekne rapli xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House737 Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 je fakt ze tem co chodi na zakladku tem se to mele ale na stredni to jde fakt tesko proste nestihas uceni natos jeste parit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Mno třeba tu češtinu nedává pozor fakt asi 3 lidi z 26 nebo kolik nás tam je.. Už mám PSP, tak hraju na PSP.. Jinak nehraju, abych dával aspoň trochu pozor, protože ty známky sou strašný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty28 Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Paření o hodinách je klasika:) Samozřejmě to nejde na všech, ale takovej zeměpis to je v klidu. Když mi objeví PSP tak jí řeknu, že se mi to kouslo a snažim se to odblokovat. A když mi objeví mobil nakecám jí, že odblokovávám PSP přes mobil:) A ona mi věří:D Nebo jednou nám profesorka na biologii dala něco k vypsání a šla někam do píče. S kámošem jsme rozjeli PESko a když přišla, zrovna jsem nadával na rozhodčího ty mrdko pískej atd. Pak už mi to zabavila, naštěstí po pár hodinách jsme měl PSP zpátky8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 no ja na psp ve skole neparim jenom v autobuse ale mam jednoho kameso ten sice psp nemá ale má sony ericsona a jednou pri prirodaku ho mel zapnutej a nekdo mu volal a najednou z toho mobilu se ozvalo oooooooo ty zmrde zmrde ooo zy zmrde zmrde...mame ale hodnou ucitelku a ona mu ho nesebrala:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.