Faiko Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 prosim vas jak tuhle hru prevest na iso ?(je to orignalka) Alkohol 120% mi nabizi pouze .mds .ccd .cue popripade v cem jinem to mam skusit a NERO se se mnou hada. diky(je to orignalka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 pokud chceš hrát hru v PSP asi ti zkazím náladu ale mě nefungovala tak nevím :(...PAL verze by měla podle seznamu fungovat ale s posunutým obrazem k tomu Alcoholu...možnost ISO tam určitě musí být (záleží na nastavení) a pak při kopírování CD na disk nastav vlastní disk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Faiko Odesláno Březen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 pokud chceš hrát hru v PSP asi ti zkazím náladu ale mě nefungovala tak nevím :(...PAL verze by měla podle seznamu fungovat ale s posunutým obrazemk tomu Alcoholu...možnost ISO tam určitě musí být (záleží na nastavení) a pak při kopírování CD na disk nastav vlastní disk fakt to v alkoholu nejde neni na ISA treba jeste neco jineho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 a proc chces zrovna ISO? vzdyt k prevedeni do psp formatu ti staci i to *.cue nebo neco jinyho.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Faiko Odesláno Březen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 tak jo mate pravdu slo to i s toho .cue a jde mi to krasne kdyby mel nekdo zajem tak to treba nekde uploadnu diky vsem LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Faiko
prosim vas jak tuhle hru prevest na iso ?(je to orignalka)
Alkohol 120% mi nabizi pouze .mds .ccd .cue
popripade v cem jinem to mam skusit a NERO se se mnou hada.
diky(je to orignalka)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts