jacha Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Jak vložim do PSP pluginy (3.71 M33-2)? Zkoušel jsem jeden plugin na focení obrazovky, ale nešlo mi to. Nebo jen jestli mám špatnej plugin, nebo já nevim...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8boarder Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Code: http://www.uloz.to/219106/seplugins.rar rozbalis a na root karty recovery menu plugins enable vsude fotis tlacitkem NOTA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kačisko Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 musíš si na rootu karty udělat adresář seplugins kam kopíruješ všechny pluginy podle návodu který by měl být u nich uveden, a pak v recovery dáš plugins a zapneš je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8boarder Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 V Tom Zabalenym Souboru Je Slozka Segplugins V Te Je Uz Vse Potrebne Na Screeny Jen To Das Na Kartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jacha Odesláno Březen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 jo dik moc, ted už jen najít to recovery menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 doporučuju přečíst ! ;) http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8boarder Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 mas custom firmware?pokud jo do recovery se dostanes tak ze vypnes psp natvrdo stiskni tlacitko R a drz ho pri tom zapni psp naskoci ti recovery a Rpustis tam das plugins a u vseho zmacknes X na enalble Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jacha Odesláno Březen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 jo dobrý, dal jsem si recovery, plugins, všechno Enabled, ted to jdu zkusit jak udělam ten screen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8boarder Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 tlacitkem NOTA vedle tlacitka select nalevo EDIT:a screeny se ti ukladaj do picture Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jacha Odesláno Březen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 jo dik moc všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houznak Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Mate Nekdo Plugin Na Prehravani Mp3 I Ve Hrach Proste Vsude Dekuju Predem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Mate Nekdo Plugin Na Prehravani Mp3 I Ve Hrach Proste Vsude Dekuju Predem irshell............................................................................................................................................................................................................................................................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 nemusi to byt jen irshell ................................................................. treba Custom Firmware extender 2.2 to taky umoznuje -.- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jacha
Jak vložim do PSP pluginy (3.71 M33-2)? Zkoušel jsem jeden plugin na focení obrazovky, ale nešlo mi to.
Nebo jen jestli mám špatnej plugin, nebo já nevim......
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts