jacha Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Nevíte o nějakých stránkách s PSP hrama, který nejsou přes placené servery a přes torrent? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 nestaci ti console forum?:D:D:D tady jsou aj freeservery :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jacha Odesláno Březen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 právě že tady ty hry co chci jsou na rapidu / megaupload (nechce se mi stahovat toolbar) apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 www.espalpsp.cz PS:je to v spanelstine ale to zvladnes neni to tak slozity ale vyhoda je kdyz mas 1gb kartu mas tam napsany i velikost RIPu !!!! prosim points jacha prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JIMA Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Na www.pspiso.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 tak zkus pspiso.com a nebo nektere hry urcite najdes na freeserverech aj tady staci hledat a kdybys moc chtel tak najdes aj normalne ty hry ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jacha Odesláno Březen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 wizzy -> trochu jsem ti dal pts, a ta stránka stejně nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 zybtecne spamujete piste si to do pm kdyz uz takove veci tak proste pouzivej google treba neco najdes a nebo pouzivej hledat na foru a neco najdes nekteri tady uploadujou jenom na freeservery obcas se tu objevi nekdo kdo to reupne a nebo tedkom borec upuje na 3 servery a jeden je tam urcite free co vim tak zkus pohledat a pak delej topit ;);) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jacha Odesláno Březen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Siki : Hledal jsem, Untold legends jsem tu našel jen na placenejch, projížděl jsem to tu i ručně a všechny "Upload by XXXXXX" jsem projel a UL jsem bohužel nenašel, kdo ví, třeba jsem jen slepej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fila.Kulis Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 zybtecne spamujete piste si to do pm kdyz uz takove veci tak proste pouzivej google treba neco najdes a nebo pouzivej hledat na foru a neco najdes nekteri tady uploadujou jenom na freeservery obcas se tu objevi nekdo kdo to reupne a nebo tedkom borec upuje na 3 servery a jeden je tam urcite free co vim tak zkus pohledat a pak delej topit ;);) Ty si ale chytrej :) .. nevim kdo ma tady v tomhle topicu nejvic postu :) :) Tak se jen chtel zeptat Jo a wizzy - nvm proc by si chtel pts, kdyz ten web nejde a on nerikal ze vam je da :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrla Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Pnaebože 1. toolbar si stahovat nemusíš když máš mozilu tak si do ní stáhneš doplněk https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/3843 -nebo to jde obejít -a MU není špatný servr když chceš tahat zadara) 2. proč si nekoupíš PA na rapida? -nemáš peníze? ....tak pokud je ti dát moc (pokud se podělíš s více lidma) 1kč/1GB .....tak sis neměl kupovat psp (proč? originálky taky něco stojí) 1originálka= 300+ iso her (za tu cenu) - nevíš jak? www.predplacenky.cz (a ani nemusíš mít účet v bance) -pokud máš učet tak přes paypal 3. www.pspiso.com (ale nejvíc je tam na megauplaod) 4. torenty ...ano sou pomalé nespolehlivé a něco ej zavirované, ael je to zdarma a to ty chceš.....když budeš zaráz stahovat víc her abys vyučil kapacitu tvého připojení Máš ještě nějaký dotaz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 jo sak alespon sem si dal tu praci nasel sem to za tebe rikam pspiso.com regni se tam tady mas linky Untold Legend - Brotherhood of the Blade http://lix.in/3fb393c9 Untold Legend - The Warrior's Code http://lix.in/599eca04 stahni si to a spokojene si hrej ;) kdyztak na teto strance zrovna jo http://www.pspiso.com/showthread.php?t=141494 jo kdyztak jde videt ze nehledate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jacha Odesláno Březen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 já si nechci kupovat učet na rapidu protože je to tam omezený na čas a já mám limitovanej net, takže stahuju přes czshare, ten mám radši. Vim že je to muj problém že si nekoupim orig. a misto toho se tu ptam na servery. A diky za ten toolbar, jdu ho zkusit Siki: já hledal na tomhle foru. Až pak mi napsali tuhle stránku, tam jsem se zrovna ted regnul, a jdu hledat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 na gamestorrents.com tam mas torrenty :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Siki: já hledal na tomhle foru. Až pak mi napsali tuhle stránku, tam jsem se zrovna ted regnul, a jdu hledat :D jo pohoda ale tak nasel sem to tam tak to tam najdes aj ty v pohode ;) tak zrovna na te strance sou ty free ale jiank je tam vetsinou megaupload a nebo rapidshare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Senpu: zas někdo kdo neumí číst .... vyřešeno lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jacha
Nevíte o nějakých stránkách s PSP hrama, který nejsou přes placené servery a přes torrent?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts