univ Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 mam PSP Slim 3.80 m33 - 5, mam naistalovany ten FTMSMOD (nebo jak to je) z 3.71 a CPU u games mam 333/166 pri hrani tekena se mi psp zadrhava...driv se mi to nestalo ani na 266/133...pro jistotu sem vypl aji vsechy pluginy ale stejne zadna zmena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 zkus stahnout hru z jineho zdroje .] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 univ Odesláno Březen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 psal sem ze driv se mi to nestalo....takze predtim fungovala v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 a muzes napsat co jsi to nainstaloval ze ti to najednou nejde?Nespadlo ti treba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 qip Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 nevim jestli to pomuze, ale me se sekaly burnouty tak sem sformatoval kartu a jely v pohode. :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MasterMIND Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Nebo nepřevedls to náhodou do CSA? Jestli jo, tak to dej zpátky do ISA :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 aaaa ted sem si vzpomel.... na moji 4Gb Ultra II SanDisk se mi taky sekala hra The Warriors.... Stacilo naformatovat kartu nejdriv v PC a potom v PSP a vse OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 univ Odesláno Březen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 no ono to spis zacalo po tom co jsem presel z 3.71 m33 na 3.80 m33 - 5 tak sem potom naistaloval ten 3.71 fatmsmod a zlepsilo se to, ale ono se to neseka zas tak hrozne jen mi pribada ze by se to nemelo vubec sekat.....zkusim ten format karty....jinak kdyz se zazalohuju save game z her na karte a potom to zas dam na tu kartu tak by to melo normal fungovat ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 jo určitě budou fungovat zkus 3.90 M33-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 univ Odesláno Březen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 a musim u toho 3.90-2 zas instalovat ten fatmsmod?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 já ho nemám a všechno jede normálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 univ Odesláno Březen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 takze vyreseno....nejdriv moje chyba ze zrovna tekena sem mel v cso, ale jinak sem presel na 3.90 m33 - 2 ale fatmsmod sem si ta stejne dal protoze se mi zda ze psp je pomale, dal sem format karty pres windows na fat16 a uz vsechno klape jak ma....dik vsem....muzete dat lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
univ
mam PSP Slim 3.80 m33 - 5, mam naistalovany ten FTMSMOD (nebo jak to je) z 3.71 a CPU u games mam 333/166
pri hrani tekena se mi psp zadrhava...driv se mi to nestalo ani na 266/133...pro jistotu sem vypl aji vsechy pluginy ale stejne zadna zmena
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts