Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 505
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

to KFC je hodne velky

dole mas takovej klasickej fast food a v hornim patre je takova stylova kavarna skoro az klub. mas tam sedacky a kresla, stoly takze krasa na srazy. navic je to tam i dobre porozdelovane takze ruzne skupinky/hoste navzajem nerusi.

btw: zorganizujte hry a co kdo bude hrat... a hlavne si myslim, ze ty skuby jsou tim, ze vsechny ty hry jsou ripy a hlavne .cso.

by to chtelo spis isa. vim ze neni misto na kartach, ale kdyz je aspon 1 ntb tak se to da poprehravat... prijde mi lepsi nez hrat trhane hry.

Je mi to celkem fuk, kdy to bude, jen se chci zeptat: byl by moznej flash slimaka?kamos to nechce delat sam a ja tomu navodu vubec nerozumim...jinak prihodte worms a burnout:dominator do mozna...

jako prehrat na cfw? a jakou verzi chces? pokud mas kartu navic na flash (a zalohu nand) tak by to slo. jen nevim jestli tam tenhle tyden pujdu.

Odesláno
ja teda du a pokusim se schrastit all games(coz bude s mym pripojenim problem).jinak bych si tam teda flashnul toho slimaka asi na 3.90

uz je presne stanoveny datum?

no,to nikdo nevi, kdy to bude...:-D ale je patek a pokud to bude zitra, tak by mozna nebylo od veci to vedet:-DJInak podle vysledku ankety je celkem jasno, takze pokud nebude zadna prevratna zmena, tak urcite v sobotu dorazim.. tesim se draci..Luku, napises seznam lidi, kdo prijde??

Odesláno
Okaaaaaaaaaa:-D se tesim... tak zejtra, jo a hele, ted jsem dohral God Of War a chtel bych zas dat neco jinyho, nemate nekdo GTA VCS?? kdybyste nahodou meli a mohli to zetra vzit, tak mi sem napiste ju?? diky.. zatim..
já asi radši vemu zase dvdčka s hrama pokud by tam byl někdo s notasem,kdyžtak pište teda ještě jaký hry dáme určitě protože už nemužu dát new hlasování
Odesláno

vemte dvd, flashdisky a externaky a uvidi se. hlavne to chce isa. csa si nechte jako zalohu kdyz nebude notas (skubou se)

jestli dojdu tak ho vemu(tentokrat i s adapterem)

jestli budu spat tak musite spolehat na nekoho jineho xD

jinak ja bych byl pro Tekk DR. Este musim vylepsit Asuku ^^

pak mozna GTA, Wormsy nebo tak neco. Strilecky na psp me nejak neberou - desny ovladani ^^

PS: kdo muzete berte prodluzky apd. minule to bylo jen tak tak

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu