JamesRamone Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 hele já bych se stavil když bych měl čas...neměli v tom KFC nějaký kecy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 hele já bych se stavil když bych měl čas...neměli v tom KFC nějaký kecy?vubec nidky ani slovo,proč taky,objednáváme si tak si nemužou stěžovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 to KFC je hodne velky dole mas takovej klasickej fast food a v hornim patre je takova stylova kavarna skoro az klub. mas tam sedacky a kresla, stoly takze krasa na srazy. navic je to tam i dobre porozdelovane takze ruzne skupinky/hoste navzajem nerusi. btw: zorganizujte hry a co kdo bude hrat... a hlavne si myslim, ze ty skuby jsou tim, ze vsechny ty hry jsou ripy a hlavne .cso. by to chtelo spis isa. vim ze neni misto na kartach, ale kdyz je aspon 1 ntb tak se to da poprehravat... prijde mi lepsi nez hrat trhane hry. Je mi to celkem fuk, kdy to bude, jen se chci zeptat: byl by moznej flash slimaka?kamos to nechce delat sam a ja tomu navodu vubec nerozumim...jinak prihodte worms a burnout:dominator do mozna... jako prehrat na cfw? a jakou verzi chces? pokud mas kartu navic na flash (a zalohu nand) tak by to slo. jen nevim jestli tam tenhle tyden pujdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pino Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 ja myslim, ze s hrama nebude problem... kdyztak mam nejaky isa, z tech vosekanejch cso ani moc nehraju.. tak ja uz jsem hlasoval pro sobotu, doufam, ze se ke me nekdo prida, pac se mi nedele fakt nehodi a nechtel bych prijit o srazek s prima typkama co cely dny cucej do krabicky s obrazkama...:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukisonn Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 S fleshem neni problem vojta 69 tti to fleshne neni zadnej problem a musi to bejt v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 já bych to dal taky v sobotu,navrhuju star wars...a mohh2.....flashuju vše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)8)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukisonn Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 Tak oc jak to vypada doufam ze to je v sobotu a hry naky navrhnu: Teken , Cod, Symfone Filter,Medal of honor 2 heroes burnout, Ned Fod Sped Most wanted,Nhl 07,Pro Evolutions 08,Bomberman , WormS xD staci ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vova Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 ja s iso nemam problem:) prece jenom to 8gb:-p ale pokud by se hralo gta vcs tak to bych hral urcite jenom iso protoze se to nehorazne sekalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 Lidi neprodávete na srazu něaký psp?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 Lidi neprodávete na srazu něaký psp?? Jesli chceš prodám ti to moje....:P...dej mi takovejch 5 tisíc a plácnem si:lol::lol: Jo a Luku..to hlasování ber s rezervou..........ptž lidi z k Karlovek nepřijedou do Prahy že emkay:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 No jasně si koupim nový :) nemáte někdo doo 2000litru klidně i fulbricka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 jakto že nemáš psp zlatokopče??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 No jak jsem ted kupoval to psp od cvak01 a nešlo tak jsm něco musel dat brachovi k narozkam sem musel dat svoje a ted nemam nic tak enco scahnim do 2500kč:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 Jesli chceš prodám ti to moje....:P...dej mi takovejch 5 tisíc a plácnem si:lol::lol:Jo a Luku..to hlasování ber s rezervou..........ptž lidi z k Karlovek nepřijedou do Prahy že emkay:dozey: to je mi taky jasný ž termix a emkay nepřijedou... hnupi :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukisonn Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 Je ctvrtek odpoledne tak kdy to bude a kdo pride by me zajimalo atd xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vova Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 Ja pridu urcite teda jestli pude houznak coz pude takze jo..a flatouty mam ale vzdy kdyz dam wlan tak se mi sekne psp:(:(... bude mit nekdo notebooka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steven Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 ja teda du a pokusim se schrastit all games(coz bude s mym pripojenim problem).jinak bych si tam teda flashnul toho slimaka asi na 3.90 uz je presne stanoveny datum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pino Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 ja teda du a pokusim se schrastit all games(coz bude s mym pripojenim problem).jinak bych si tam teda flashnul toho slimaka asi na 3.90uz je presne stanoveny datum? no,to nikdo nevi, kdy to bude...:-D ale je patek a pokud to bude zitra, tak by mozna nebylo od veci to vedet:-DJInak podle vysledku ankety je celkem jasno, takze pokud nebude zadna prevratna zmena, tak urcite v sobotu dorazim.. tesim se draci..Luku, napises seznam lidi, kdo prijde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 no tak bude to teda sobota asi zase ve 12h no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 ja ci bydlet v praze:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pino Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Okaaaaaaaaaa:-D se tesim... tak zejtra, jo a hele, ted jsem dohral God Of War a chtel bych zas dat neco jinyho, nemate nekdo GTA VCS?? kdybyste nahodou meli a mohli to zetra vzit, tak mi sem napiste ju?? diky.. zatim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Okaaaaaaaaaa:-D se tesim... tak zejtra, jo a hele, ted jsem dohral God Of War a chtel bych zas dat neco jinyho, nemate nekdo GTA VCS?? kdybyste nahodou meli a mohli to zetra vzit, tak mi sem napiste ju?? diky.. zatim..já asi radši vemu zase dvdčka s hrama pokud by tam byl někdo s notasem,kdyžtak pište teda ještě jaký hry dáme určitě protože už nemužu dát new hlasování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukisonn Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Hry: GT VC,LS SIMPohne Filter,COD,MEDAL of honor 2 heroes,NED FOR spedd mW,Teken dark resuctions, NHl07,Bomberman,Burnout,PSP 08 todle si beru ja vetsina se bude hrat a muzete nekdo vzit Wrestilng 08 to je taky good parba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steven Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 ja toho moc nevemu(mam jen UMD a to je nanic a mam kamosovo slimko na flash), ale jestli teda bude notas, tak bych hodil neco na phone a potom bych to tam hodil, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 vemte dvd, flashdisky a externaky a uvidi se. hlavne to chce isa. csa si nechte jako zalohu kdyz nebude notas (skubou se) jestli dojdu tak ho vemu(tentokrat i s adapterem) jestli budu spat tak musite spolehat na nekoho jineho xD jinak ja bych byl pro Tekk DR. Este musim vylepsit Asuku ^^ pak mozna GTA, Wormsy nebo tak neco. Strilecky na psp me nejak neberou - desny ovladani ^^ PS: kdo muzete berte prodluzky apd. minule to bylo jen tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.