vojta69 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 určitě...zahráli bychom...star wars renegade ...a wipe out...?to jsou takový hry který se ujmuly.udělal bych to v neděli,psp srazy jsou pro mě jak droga... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 určitě...zahráli bychom...star wars renegade ...a wipe out...?to jsou takový hry který se ujmuly.udělal bych to v neděli,psp srazy jsou pro mě jak droga... tak to já bohužel nepříjdu....stejný důvod jako shido :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 TAk ale stejně nikdo nepřijde nema to cenu vojto škoda:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 no tak až příště no...i když to nerad říkám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukison Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 CO Dat v nedeli 6 sraz???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Nesouhlas....sobota 5. je lepší:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 noo pokud budu mít čas a dáte si semnou renegade squadron tak možná jo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 no kdyby bylo 6. tak bych docela šel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 tak lidi,šli by jste někdo tenhle víkend? asi spíš neděle,do zítra už se moc nedomluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 v neděli bych, pkud by mě pustili, šel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 no tak Luku,co bude s těma srazama?Dáme tuhle neděli,ne...zahrajem SW,Wipeout,COD...tak co pařmeni?!?!?!?!?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 mě už je to naprosto jedno :dozey: dohodněte se jak chcete a já to tam napíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 tak napiš tuhle neděli ať se lidi chytnou a bude..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 Tuhle sobotu to asi nepůjde.....takže asi až příští(nebo neděli) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 dit jsem napsal neděli ne sobotu,ale stejně je účast veliká koukám takže zase nc :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Jelikož tuhle neděli nikdo nepříde tak máte poslední šanci.......příští nebo přespříští neděli......jesli se do tý doby nikdo nepřihlásí nemá tenhle topic vůbec cenu...:dozey:..takže piště kdo příde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steven Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 ja muzu v nedeli(tuhle) a navrhuju flatout a skusil bych syphona combat ops Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 já teda můžu kdykoliv,thc69 taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 no tak si to dohodněte na příští víkend jestli chcete ale pravděpodobně beze mě,napsal jsem tam sobota nebo neděle tak se hlašte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 hlasuju pro neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Možná bych přijel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Jak sem již řikal.....kuli velkému počtu přihlášených lidí se sraz konat nebude....nebo bude ale beze mě......tyvoe vopravdu nvm co je s vámi ale vidim že ty srazy nemaj cenu.....:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 sobota 26.4. - přišel by někdo nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 sobota 26.4. - přišel by někdo nebo ne? a ty bys přišel?...:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 já bych přišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.