jak.to Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 4umte na první stranu pro více informací...:dozey:;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxx Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 je tam nekde pobliz Mc Donald? nechapu proc to musi byt zrovna v KFC, to si mam vzit jako jidlo s sebou? Mozna bych prisel ale nemam CFW.. to znamena potreboval bych flashnout psp.. pze na UMD mam jen Tekkena a MGS: PO a SEGA Rally Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 já ti ho tam klidně flashnu...navrhuji ještě wipeout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 bejt vama hodim si tam Symphon Filter:Combat Ops......nej multiplayer co sem kdy hrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 je tam nekde pobliz Mc Donald? nechapu proc to musi byt zrovna v KFC, to si mam vzit jako jidlo s sebou? Flash ti udělá vojta a Mekáč je hned naproti...takže tě čekáme ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 kdyby někdo vzal notebook byli by určitě všichni rádi :dozey: jinak vemte aspon to na první straně no,pokud nemáte a pokud ty linky tady v topicu nefungujou tak si aspon vemte ten program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steven Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 ja tky prijdu. jinak beru ssebou syphona, flatout, wipeout, nic jinyho sem ze seznamu nesehnal(a pocital s preflashem meho PSP od vojty69=PSP nebere jak UMD, tak ISO, tka doufam, ze to pomuze) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 jestli si tohle ještě někdo přečte tak přijdu trošku později tak běžte zatim tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Sraz byl dokonalý a děkuji všem za takovou valnou účást.....:)..sem rád že nás tam bylo až tak moc:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 jeee panove ja bych se zas nekd mohl prijit kouknout co i s notasem :-D by bodlo vidte :-D mno uvidime kdy bude dalsi... zatim zdarec EDIT: zkuste mi napsat na icq treba luku nebo nkde takov ja si toho tady moc nevsimnu rad zas prijdu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 panove tak kdy bude dalsi!!! rad bych zase prisel prohrat celej den:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 panove tak kdy bude dalsi!!! rad bych zase prisel prohrat celej den:-D jo jo,mam nove PSP a taky bych rad zkusil jaky to je :psp::psp: a hlavne ziskal treba i nejake rady :) procitat furt forum neni to same.. :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 no jo,ale to vždy 10 lidí řekně že tam jdou,ale pak to dopadne jako minule-přijde 5 lidí, a ani nemaj stejný hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 no jo,ale to vždy 10 lidí řekně že tam jdou,ale pak to dopadne jako minule-přijde 5 lidí, a ani nemaj stejný hry to si nedelej srandu :) já hraju furt Fifu Street,Killzone a na lepsi hry jsem zatim neprisel,muzes mi napsat i nejakej tip :-P protoze treba Final Fantasy 2 me zklamalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 no jo,ale to vždy 10 lidí řekně že tam jdou,ale pak to dopadne jako minule-přijde 5 lidí, a ani nemaj stejný hry JJ vojta..všichni se napsali.. a pak nás tam bylo jak .nas.ráno:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 to si nedelej srandu :) já hraju furt Fifu Street,Killzone a na lepsi hry jsem zatim neprisel,muzes mi napsat i nejakej tip :-P protoze treba Final Fantasy 2 me zklamalo tip? no tak určitě pokémoni,Final Fantasy 7,nebo NHL07,NFS:Carbon...těch je... :roll: ale já bych určitě zkusil ještě jednou ten sraz,chce to přemluvit ještě pár lidí a bude...:wohow: Já,thc,houznak s Vovou určitě přijdou,Leny,LukDM,jak.to,zlatokop.zas,nevim jak je na tom steven se svym psp a plno lidí se 100% přidá...no tak ,lidi !!!!!!:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 já bych klidně nějakou "akci" smažící udělal :) ale asi né v mekáči,tam každej moc kouká,normální hospoda se zahrádkou nebo tak a ještě volnym Wifi connectem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 tip? no tak určitě pokémoni,Final Fantasy 7,nebo NHL07,NFS:Carbon...těch je... :roll:ale já bych určitě zkusil ještě jednou ten sraz,chce to přemluvit ještě pár lidí a bude...:wohow: Já,thc,houznak s Vovou určitě přijdou,Leny,LukDM,jak.to,zlatokop.zas,nevim jak je na tom steven se svym psp a plno lidí se 100% přidá...no tak ,lidi !!!!!!:psp: :lol:steven...ten asi ne...posledně mu tam nák drhla UMD......:lol:taký celý v nepořádku:lol:..jako tuning od sikiho:lol:bez urážky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 panove a co se zhulit nazrat se pak jit zhuleny hrat :-D:cheesygrin::psp: EDIT: jo a pokud pudu tak urco budu brat notas!! tak se chci zeptat jeslti nekdo z vas ma USB HUB! ptze me napdlo hrat hry pred USB HOST!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 panove a co se zhulit nazrat se pak jit zhuleny hrat :-D:cheesygrin::psp: tomu se říká kvalitní nápad :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 panove a co se zhulit nazrat se pak jit zhuleny hrat :-D:cheesygrin::psp:EDIT: jo a pokud pudu tak urco budu brat notas!! tak se chci zeptat jeslti nekdo z vas ma USB HUB! ptze me napdlo hrat hry pred USB HOST!!! jak jako USB Host?? Mimochodem Vojto,ty hry cos tu jmenoval si myslel vazne?:):bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 jak jako USB Host??Mimochodem Vojto,ty hry cos tu jmenoval si myslel vazne?:):bash: jasně že myslel,to jsou ty nej pařby :cheesygrin: A předem než se budem domlouvat na srazu,musíme nejdřív přesvědčit Lukyna,ono se mu asi nebude chtít... :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 jak jako USB Host??Mimochodem Vojto,ty hry cos tu jmenoval si myslel vazne?:):bash: USB HOST takova mala vec ktera se naistaluje do PC A PSP a dikytomu muzes hrat cso, iso pres USB kabel v kompu Vojto ja mam vzdy jen kvalitni napady :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 USB HOST takova mala vec ktera se naistaluje do PC A PSP a dikytomu muzes hrat cso, iso pres USB kabel v kompuVojto ja mam vzdy jen kvalitni napady :-D hm.. zajimavy a da se tak prevest i internet do PSP?? docela by se mi to hodilo,ze ja mam zaplacenej normalne pres kabel a nechtelo by se mi kvuli hrani platit jeste wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 hmm to nejde je to jen v podstate FILEHOST takze to nepude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.