Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP sraz Praha

LukDM

Recommended Posts

• Odpovědi 505
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
no jo,ale to vždy 10 lidí řekně že tam jdou,ale pak to dopadne jako minule-přijde 5 lidí, a ani nemaj stejný hry

to si nedelej srandu :) já hraju furt Fifu Street,Killzone a na lepsi hry jsem zatim neprisel,muzes mi napsat i nejakej tip :-P protoze treba Final Fantasy 2 me zklamalo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to si nedelej srandu :) já hraju furt Fifu Street,Killzone a na lepsi hry jsem zatim neprisel,muzes mi napsat i nejakej tip :-P protoze treba Final Fantasy 2 me zklamalo

tip? no tak určitě pokémoni,Final Fantasy 7,nebo NHL07,NFS:Carbon...těch je... :roll:

ale já bych určitě zkusil ještě jednou ten sraz,chce to přemluvit ještě pár lidí a bude...:wohow: Já,thc,houznak s Vovou určitě přijdou,Leny,LukDM,jak.to,zlatokop.zas,nevim jak je na tom steven se svym psp a plno lidí se 100% přidá...no tak ,lidi !!!!!!:psp:

Odkaz ke komentáři

tip? no tak určitě pokémoni,Final Fantasy 7,nebo NHL07,NFS:Carbon...těch je... :roll:

ale já bych určitě zkusil ještě jednou ten sraz,chce to přemluvit ještě pár lidí a bude...:wohow: Já,thc,houznak s Vovou určitě přijdou,Leny,LukDM,jak.to,zlatokop.zas,nevim jak je na tom steven se svym psp a plno lidí se 100% přidá...no tak ,lidi !!!!!!:psp:

:lol:steven...ten asi ne...posledně mu tam nák drhla UMD......:lol:taký celý v nepořádku:lol:..jako tuning od sikiho:lol:bez urážky

Odkaz ke komentáři

panove a co se zhulit nazrat se pak jit zhuleny hrat :-D:cheesygrin::psp:

EDIT: jo a pokud pudu tak urco budu brat notas!! tak se chci zeptat jeslti nekdo z vas ma USB HUB! ptze me napdlo hrat hry pred USB HOST!!!

jak jako USB Host??

Mimochodem Vojto,ty hry cos tu jmenoval si myslel vazne?:):bash:

Odkaz ke komentáři

jak jako USB Host??

Mimochodem Vojto,ty hry cos tu jmenoval si myslel vazne?:):bash:

jasně že myslel,to jsou ty nej pařby :cheesygrin:

A předem než se budem domlouvat na srazu,musíme nejdřív přesvědčit Lukyna,ono se mu asi nebude chtít... :blink:

Odkaz ke komentáři

USB HOST takova mala vec ktera se naistaluje do PC A PSP a dikytomu muzes hrat cso, iso pres USB kabel v kompu

Vojto ja mam vzdy jen kvalitni napady :-D

hm.. zajimavy a da se tak prevest i internet do PSP?? docela by se mi to hodilo,ze ja mam zaplacenej normalne pres kabel a nechtelo by se mi kvuli hrani platit jeste wifi

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu