Shiddo Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 Edit: k tomu místu srazu. Když by bylo pěkně, proč se nesejít někde venku. Třeba strahovské zahrady a pod .... Jasně, nejsou tam zásuvky a pod...ale to je jedno ne ? ani ne... ze zkusenosti baterky zacinaly dochazet cca v pulce srazu ) notebook bez napajeni mas taky baterka tak 2~3 h ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machalcz Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 ani ne... ze zkusenosti baterky zacinaly dochazet cca v pulce srazu ) notebook bez baterky mas taky tak 2~3 h ) Tak pak mi teda napadá to řešit prodlužovákem z okna před blokem strahovských kolejí :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 věř mi když hraješ hru na 333 a ještě máš puštěný wifi ani nemrkneš a baterka je vybitá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machalcz Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 věř mi když hraješ hru na 333 a ještě máš puštěný wifi ani nemrkneš a baterka je vybitá V pohodě nehádám se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidX Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 Já bych přišel a do seznamu her bych přidal CoD: Road to victory pokud vim tak může hrát až 16 hráčů najednou a navíc sem v tom dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 Jenom chci říct, že na 99% příjdu a poskytla se mi možnost udělat Flash ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 Prosíím dejte ten sraz v sobotu v neděli nemuzu a nechci to propasnout plssss moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 Prosíím dejte ten sraz v sobotu v neděli nemuzu a nechci to propasnout plssss moc hm meto je jedno.... ale v sobotu po kaleni se spatne vstava cili na nic.....nedele je lepsi.... EIDT: luku napis do 1.ho postu at si lidi berou USB kabely ;-) budou se jim hodit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machalcz Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Prosíím dejte ten sraz v sobotu v neděli nemuzu a nechci to propasnout plssss moc A máme tu střet zájmů :) V sobotu zas nemůžu já :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Já bych ten sraz dal teda v Sobotu at se pak můžeme další den pěkně vychrupat :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 většina lidí chce neděli co jsem četl takže asi tak,já bych radši taky sobotu ale co už :dozey: EDIT:hm takže už mužu taky jen v neděli :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Já bych ten sraz dal teda v Sobotu at se pak můžeme další den pěkně vychrupat :wohow: a nebo jit jeste ten dem spolecne vykalit :-D(ovsem taky zajimavy napad:-D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 tak co pařani? jak to vypada? nakonec ta neděle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machalcz Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Také by mě zajímal nějaký závěr, ať vím jak spěchat v neděli do Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Dáme to v Sobotu bo se jistě rádi vyspíme všichni.....kdo je pro at se ozve a dá quote na tento příspěvek :dozey:.....já osobně sem teda PRO SOBOTU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Dáme to v Sobotu bo se jistě rádi vyspíme všichni.....kdo je pro at se ozve a dá quote na tento příspěvek :dozey:.....já osobně sem teda PRO SOBOTU upřímně taky bych radši sobotu,ale jak chcete vy :) Mimochodem shodli jsme se i na těch hrách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Já se omluvíám ale nepřídu vůbec:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machalcz Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Dáme to v Sobotu bo se jistě rádi vyspíme všichni.....kdo je pro at se ozve a dá quote na tento příspěvek :dozey:.....já osobně sem teda PRO SOBOTU v sobotu nemohu a v neděli bych dorazil, ale asi tak o hoďku později, ale to snad není problém. Každopádně dejte vedět kdy, abych zbytečně nehnal auto po dáílnici :wohow: Jestli bude sraz v sobotu, tak neva - počkám na další 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 panove uz se tesim ;-) doufam ze se nas sejde mnoho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Tak co je to teda v neděli ? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Tak co je to teda v neděli ? :dozey: kupodivu kdyz uz je sobota 17:36:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Hele asi blbá otázka.....ale zeptám se ..kdo šecko by přišel na sraz příští tejden?...já ted nemůžu ale na sraz bych taky chtěl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Hele asi blbá otázka.....ale zeptám se ..kdo šecko by přišel na sraz příští tejden?...já ted nemůžu ale na sraz bych taky chtěl... nevim jak to bude s casem a povinostma do skoly... tak se uvidi , ale sel bych asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 nevim kdo jdete dneska ale mě tam taky neuvidíte,tak kdyžtak příště ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 nevim kdo jdete dneska ale mě tam taky neuvidíte,tak kdyžtak příště ;) sraz bez organizatora nevadi.... stava se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.