machalcz Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 ted jsem vstaval. Dnes nedorazim. Nevím do kolika tam budete :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Tak jsem tu ze srazu...jen pro zajímavost byli jsme tam 3 :lol: Já, Charlie (Vojta69) a NoXiS :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 takže pro všechny kdo říkali že přídou a nepřišli - Jděte do Háje!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Fak čumim na ten zájem........psalo 10 lidí....Luk řikal že jich kolem 10 příde.......a nakonec 3?...hm celkem zájem:lol:takže s nápadem na sraz příští tejden to nemá cenu.....FAK LIDI VZPAMATUJTE SE:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Fak čumim na ten zájem........psalo 10 lidí....Luk řikal že jich kolem 10 příde.......a nakonec 3?...hm celkem zájem:lol:takže s nápadem na sraz příští tejden to nemá cenu.....FAK LIDI VZPAMATUJTE SE:lol: lidi pro priste ten kdo pude dejte lukovi nebo nekomu z organizATORU TELEFONI CISLA at se popr muze zavoalt kdo jde nebo nejde protoze pak rika strasne lidi ze tam prijde a nakonec to dopadne tak jako dnes!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 lidi pro priste ten kdo pude dejte lukovi nebo nekomu z organizATORU TELEFONI CISLA at se popr muze zavoalt kdo jde nebo nejde protoze pak rika strasne lidi ze tam prijde a nakonec to dopadne tak jako dnes!!! možná by to chtělo spolehlivějšího organizátora :D já nemám po každý čas a ted nemužu říct ani jestli budu mít psp :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 možná by to chtělo spolehlivějšího organizátora :D já nemám po každý čas a ted nemužu říct ani jestli budu mít psp :dozey: ROFL?? njn jako ja bych se klidne hlasil, ale ne vzdy mam tky cas a ne vzdy naladu na hrani celej den..(ne ze bych byl proti, ale me to kdyz je hezky pripada jako trochu mrhani case to mam na prazky kdyz budu v praci a bude skoro 40stupnu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machalcz Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 Sorry, byl plnej program. Musel jsem toho vypustit víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Fko nemusíš se bát mě okradli vím jaké to je...já nejsem ten typ těch šmejdů co kradou ty k smrti nenávidim...nejradši bych je umlátil a udělal z nich koberec Prosimte mumis dat custom fw na 3.95? mam psp slim odepismi na mail AgendtXc@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 V lete dorazim na tyzden do Prahy (ak vsetko dopadne dobre) ... bohuzial bez PSP :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antraxx1468621971 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Nevite nekdo jak se ve hre God OW War daji sejvovat pozice? stale nevim jak to po hrani ulozit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
St0rM5 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Tak jsem tu ze srazu...jen pro zajímavost byli jsme tam 3 :lol:Já, Charlie (Vojta69) a NoXiS :lol: To vás tam teda bylo xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Ty poslední 2 příspěvky se sem opravdu hodí......toto není topic o gow..:dozey:.. BTw v neděli bo sobotu JE SRAZ možná.......tak kdo chce at SE SEM NAPÍŠE:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machalcz Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Ty poslední 2 příspěvky se sem opravdu hodí......toto není topic o gow..:dozey:..BTw v neděli bo sobotu JE SRAZ možná.......tak kdo chce at SE SEM NAPÍŠE:dozey: Budu na moravě. Bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 nejdu sou mezi ploty takze budu tam ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 takže zítra je další sraz,normálně ve 12 v kfc,kdo chce,zatím jde jak.to,leny a thc69 + já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 takže zítra je další sraz,normálně ve 12 v kfc,kdo chce,zatím jde jak.to,leny a thc69 + já... Rofl zejtra sry panove sou mezy ploty to fakt nejdu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 To je ěkoda já můžu každou sobotu ale v neděli fakt ne škoda :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 To je ěkoda já můžu každou sobotu ale v neděli fakt ne škoda :(hm ale on to napsal včera.... :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Takže sraz je dneska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 když včera napsal že zítra tak asi dneska no :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Ok tak se mnou počítejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 jo sraz je dneska zase jako vždycky :D - Vodičková - KFC ve 12:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 :blink1:já tam přijdu trošku později, musím cvičit na svůj milovaný hudební nástroj... :dozey::angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Hele .....díky nezájmu lidí sme se rozhodli konat srazy jinde než v KFC pokud to bude možné..náš nápad je Čajovna....:)...kdo chce tak příště přijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.