LukDM Odesláno Červen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Hele .....díky nezájmu lidí sme se rozhodli konat srazy jinde než v KFC pokud to bude možné..náš nápad je Čajovna....:)...kdo chce tak příště přijde v čajovně hrát na psp? dík ne... :dozey: tohle kfc je supr podle mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 v čajovně hrát na psp? dík ne... :dozey: tohle kfc je supr podle mě Luku ty stejně nechodíš.......tak co?..se ptám ostatních:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 hustý v čajovně..a můžem u toho kouřit vodnici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 PANOVE BERU LUXUSNI NAPADA!!!! znate nekdo cajku na strahove?? sme tam casto takze se da domvluvit aby mely otvreno celej den treba mozna tak mi reknete ja to zkusim! jianka kam by ste chteli do cajky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 PANOVE BERU LUXUSNI NAPADA!!!! znate nekdo cajku na strahove?? sme tam casto takze se da domvluvit aby mely otvreno celej den treba mozna tak mi reknete ja to zkusim! jianka kam by ste chteli do cajky??? Hele čajovna je možná dobrej nápad ale má to 2 problémy....první nenajim se tam:D..a 2. nemaj asi zásuvky...:).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 Hele čajovna je možná dobrej nápad ale má to 2 problémy....první nenajim se tam:D..a 2. nemaj asi zásuvky...:).. 1. a co jako je tam na strahove neco jako nostopac nebo kousek pod kopcem je malovanka tam se da neco sehnat! 2. neboj ma ve vetsine cajoven maj srazy (s prominutim pokud neko hraje tak sry) Fantasy nebo tak a ty tam berou notebooky takze tam sou zasufky a na strahove je snad i wi-fi, takze no problem ;-) PS: pro luka: luku jestli se uz o to tolik neces starat tak dej nekomu jinymu status organizatora ja so ho klidne vezmu ale jako nemam cas tolik chodit na srazy.... takze neco jako nejakej vedlejsi organizator;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machalcz Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 Hele čajovna je možná dobrej nápad ale má to 2 problémy....první nenajim se tam:D..a 2. nemaj asi zásuvky...:).. Myslíš tu čajovnu na 6 bloku ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machalcz Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 PANOVE BERU LUXUSNI NAPADA!!!! znate nekdo cajku na strahove?? sme tam casto takze se da domvluvit aby mely otvreno celej den treba mozna tak mi reknete ja to zkusim! jianka kam by ste chteli do cajky??? Respektive měl můj dotaz směřovat k tomuto příspěvku ---- takže myslíš tu na 6tce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 Respektive měl můj dotaz směřovat k tomuto příspěvku ---- takže myslíš tu na 6tce ?[/quojjj jina tam neni ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AleChe Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Ahoj. Jsem novým členem PSP komunity a chtěl bych se také zúčastnit nějakého psp srazu. Především zahrát Multiplayer... Co říkáte na nějaký blíže nespecifikovaný den v druhé polovině června?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Nesu nové zprávy ohledně čajoven na václaváku :dozey:....psal sem E-Mail asi 3 čajovnám tam, a všechny napsali stejně "Omlouváme se, ale o víkendu máme plno." takže se asi budeme muset spokojit zase s KFC :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 panove pokud v patek pudu s kamaradkou do Ty cajky na strahove tak to tam zkusim zamluvit na sobotu nebo nedeli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 panove pokud v patek pudu s kamaradkou do Ty cajky na strahove tak to tam zkusim zamluvit na sobotu nebo nedeli! Tak v sobotu přived i tu kamarádku:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 panove pokud v patek pudu s kamaradkou do Ty cajky na strahove tak to tam zkusim zamluvit na sobotu nebo nedeli! prej kamaradkou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 prej kamaradkou :) ale no tak :-D zatim je to tak...... *CRY* EDIT: panove muzu to pro vas skusit zaridit, ale skola je ted pekne na ******,*****,****,****,****,***,*,******, takze nenam cas ani PSP(proste kdzy musej tak musej, není co řešit ne?). Takže pokud bude chtit napiste mi na ICQ nebo pm aj to zkusim tam zaskocit) Tak v sobotu přived i tu kamarádku:D BY SE TI LIBILO CO? :-D hele to faaakt ne :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machalcz Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Respektive měl můj dotaz směřovat k tomuto příspěvku ---- takže myslíš tu na 6tce ?[/quojjj jina tam neni ne??? No jistě, že není, ale nemohu tušit, zda na SH není ještě někde v okolí :):bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AleChe Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 tak kdy, kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Cuz, dneska jsem konečně dostal svoje zabavené psp a už pařim, bude nějakej sraz v Parze, třeba zítra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Hipox...:D....taky bych dal...ale bhžl de o to že věčina lidí je na prázkách......ale můžem to zkusit...já mám čas jen příští tejden...jinak ne....ale víkend plnej.....a pokud nás bude mín než 6 tak nepřídu....bo je to pak nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 co třeba ůterý?přijde mi konečně nabíječka(moje se rozpadla...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 jj utery bych taky bral:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Ok.sme teda 4 asi..sežentě eště jednoho a přídu..+Lukdm...kerej určo příde...ale musí nás bejt aspon minimálně 6..jinak nejde ani on (ale nvm:D)ani já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 panove uvidime co se da delat ale ais bez natasu... rodice ho zatahly sv**e jedny! :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machalcz Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 tak jak to vypadá. S notebookem by problém nebyl. V úterý se ale ráno stěhuju na Suchdol. Kolem poledne musím do práce, takže pak po práci by to asi i nějak šlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 a kdy by ti skončila práce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.