Leny Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Omg To Je Skoda Ja Sem Zrovna Na Horach Jinak Bych Prisel :( Hmm škoda...jinak bysme tě přivítali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 jj ja možn apřidu neslibuju :) a možna bych tam ještě vzal nhl 07 :D to je taky kalba ale jenom pro par :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 jj ja možn apřidu neslibuju :) a možna bych tam ještě vzal nhl 07 :D to je taky kalba ale jenom pro par :( Heeej vezva...pokud máš notes vem ho mi ti uděláme ochranku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Heeej vezva...pokud máš notes vem ho mi ti uděláme ochranku :D Mam notes ale s malou pamětí asi jenom 60 g takže když dohraju hru tak ji smaznu takže namam nějaky ty gamesy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Mam notes ale s malou pamětí asi jenom 60 g takže když dohraju hru tak ji smaznu takže namam nějaky ty gamesy :D Supr hele tak tam downi něco ze seznamu a pak už bude jen zábava :lol: pánejo já se tak těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukisonn Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 jj ja se taky tesim a pevne doufam ze mi to flashnete ze se na me nevykaslete xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 jj ja se taky tesim a pevne doufam ze mi to flashnete ze se na me nevykaslete xD No už sem psal anonymousovi ale nějak se nehlásí tak snad zítra :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 hele,a to je jako pro všechny co si chtějí zapařit,nebo pro zvané? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukisonn Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Ja bych rek pro vsechny co si chtej zaparit xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 hustý,tak to bych taky klidně přišel...hodim na kartu co nejvíc her-vdyť mám 4 gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 hustý,tak to bych taky klidně přišel...hodim na kartu co nejvíc her-vdyť mám 4 gb Je to pro všechny takže můžeš určo přijít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajcev Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 tak ja bych taky prisel nwm jiste podle toho jestli bude cas i s pandorou :) mno sem se koukal kdyby to bylo 1.3 bych sel ale 24.2 sem na comparse a 23.2 sem na turnaji skoda :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 tak ja bych taky prisel nwm jiste podle toho jestli bude cas i s pandorou :) Hej tak to je Supr sem tak štastný že sem Američan :lol: né kecám sem Čech :D EDIT: tak už tak štastný nejsem :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 jo a beru sebou pandoru pro lukisonn jesli teda nepude zajcev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukisonn Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Dikes mam psp slim fw. 3.80 uz se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 ja bych sel rad jestli muzu jeslti to nekomu neva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 a navrhuji hru kterou bychom hráli a trvám na ní...Medal Of Honor :Heroes 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 hey rad bych prisel kdyby to bylo 25. mam zapas v sobotu no.. a pandoru bych prinesl;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 hele mozna se mnou pijdou kámoši(2-3) tak uvidíme a ten datum upe bomba hodí se mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukisonn Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Pandoru Prineste kdo muzete a dikes tem typum co mi to flashnou uz se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Jo a nezapomente na Magic Memory stick aby jste nevzaly jen pandoru by vam bylo na prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LenyXMD Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 No lidi ted sem jako zabanovanej takže ten uplně první příspěvek nemůžu EDITOVAT....takže jako vás ted nemůžu připisovat ale hlašte se....mimochodem asi vám tam budu naprd protože ty Idioti z www.nejlevnejsiobchod.cz mi napsali : " Prosím omlouváme se, ale vaše objednávka se spozdila a tak příjde začátkem nového týdne.Takže se omlouvám, ale určitě tam zaváma příjdu...anebo pokud by někdo měl 2 memory sticky tak by mohl samo puči.LENY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4rkS7der Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 zapište mě tam , pokud to neni super tajna party ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4rkS7der Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 vemu pandoru kabel i noťas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pino Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 jeee.. rad bych prisel na srazek, trochu si zaparit... jenze nejsem o vikendech v Praze... skoda, ale kdyz bude nejakaj slez v Praglu, co by se konal v tejdnu, tak se mnou pocitejte...:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.