svasik Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 kde ty lidi sezenu? u nas se to docela rozjelo takze jenom ze zakladky ze tridy mam 9 lidi a pak dalsich 11 mimo xD ale pocitam ze vsichni nemuzou najednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swotes Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 to bylo zbesily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 kde ty lidi sezenu? u nas se to docela rozjelo takze jenom ze zakladky ze tridy mam 9 lidi a pak dalsich 11 mimo xD ale pocitam ze vsichni nemuzou najednou Ale jo na Utube sou videa ze srazu a je tam vidět tamější prostor.Sám vidíš že minimálně v tom místě je 10 míst + okolo další 30:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 chej chej,co takhle dalsi srazek? moh by kdyztak nekdo pristi sobotu nebo nedeli? a nebo zejtra? kdo pride muze si do me grati bouchnout:lol: jako bouchnavka:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 :lol:hele ale ten kluk ma pravdu.......s tim srazem...s tim bouchnutim je to na vas:D:D.....co treba teda pristi vikend...piste :dozey::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 já přijdu,jestliže bude minimálně 5 lidí a noťas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 5 lidi by bejt mohlo.....bohuzel nootas asi ne....:D Doufam ze treba takovej houznak bo Vova pridou;) FAk nvm co s váma je ale jesli se nepřihlásí eště aspon nekdo tak nic nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Hele je mi to lito(:lol:)ale sraz nebude...tak velkej zajem sem eště neviděl;)....takže omlouvám se těm co chtěli jít ale dokud se sem nenapíše aspon 10 lidí tak já určitě nepujdu......jesli jinak chcete sraz ve třech tak si ho udělejte:D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 ok ok,konecne vim na 100% ze tenhle vikend mam volno:wohow: takze kdo prijde? a elsi se nikdo neprihlasi tak mate smulu ale podepisete ortel se smrti,takze ted hned se vsichni prihlaste nebo si vas co? nebo si vas co?!?!?!? noooo?!?!? podaaaam!!!:lol: takze dete ted hned,omluvy prijima jenom do oci a pokud to reknete mejm pestim a bude to kdy? tuhle sobotu...v kolik? v 1 rano:lol: ....kecam pac se chci vyspat tak v jednu odpoledne nebo jak vam to vyhovuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 ok ok,konecne vim na 100% ze tenhle vikend mam volno:wohow: takze kdo prijde? a elsi se nikdo neprihlasi tak mate smulu ale podepisete ortel se smrti,takze ted hned se vsichni prihlaste nebo si vas co? nebo si vas co?!?!?!? noooo?!?!? podaaaam!!!:lol: takze dete ted hned,omluvy prijima jenom do oci a pokud to reknete mejm pestim a bude to kdy? tuhle sobotu...v kolik? v 1 rano:lol: ....kecam pac se chci vyspat tak v jednu odpoledne nebo jak vam to vyhovuje :D .......já jsem v Barceloně....:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 ja bych asi sel :D pokud bude nejakej zajem :D vsichni povinne trenujte Tekken :D Nexus doraz :lol: este musis ukazat Lili :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spasy Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 mozna taky pridu jesi budu mit cas. jinak shiddo tekken mi jde! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 cozeeee,to teda koukam ze se nikdo neprihlasuje:blink: no taaak lidi,podte ne,zadny myslenky typu ze nas bude malo,vubec na to nemyslete a proste pridte ne :D mi nerikejte ze se vam tak nechce :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 tak to mi nekecejte že nikdo z tolika lidí z prahy nechce,napište kdo by měl dyžtak zájem a potom se dohodnem,ne?Pojďte,bude sranda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 Na kolik hodin je ten sraz? :D kolik lidi normalne chodi, nejake info? Uz par lidi me tam chce dostat tak info info :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 Co rikate na pristi nedeli nebo sobotu treba od 13:00 ja bych čas měl,vzaly by jsme psp a pařyli co vy na to naproti je Mcdonalds ale budem v KFC=wifi Sim3to sraz je d tý doby dokud tam zustane minimalne 3 lidi pak se to rusi,Sranda vid Luk3dm XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 Co se tam hraje? :D Jsem slysel ze posledni sraz byl pred pul rokem :D Co budou za hry? Mas na mysli florenc? A v sobotu mam brigadu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 Ne vdycky je to ve vodickovy ulici hraje se vse mozzny dobry je kdyz tam ma nekdo notebook to se hraje opravdu vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebko Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 pls kam si mám dát ten program v psp?? mám 5.00 M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 cau nechcete udelat sraz v praze??? treba v KFC ale jen o vejkendu:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Já bych si určitě čas našel a něco by bejt mělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 to jj kdyz to je vsude a ne v Praze co to ma jako bejt za podvod ale aby taky prisel Anonimous ale musite prijet do uhříněvse ja totiz mam zaracha pls prijedte spich je na zastavce zvane nove namesti v 10.1 v 10:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 ehm, si děláš srandu?Ject kvůli tobě do Uhříněvse...? btw:Jinak nějaký PSP sraz v Praze bychom mohli udělat, co říkáte?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 omlouvam se zitra napisu presny cas ten cas nahore je spatny a asi by nikdo neprisel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 2vojta69: klidne bych někam zašel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.