Tommzs Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 neděle? hey tak to davam 50% že přijdu;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Já zase že na 90 procent nepřídu......sry ale mám práci....:cry: HMM tak asi přidu sem to vyřešil takže na 90 procent přídu..xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 omg xD vy ste volové xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 pls kdo me tam doveze z Kroměříže je to kousek od zlína jede někdo kolem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 pls kdo me tam doveze z Kroměříže je to kousek od zlína jede někdo kolem? :lol:hojas....ne nikdko...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Ježíšku xD vy ste lemplové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 ČtĚte PrvnÍ Stranu InformaČnÍ Bod 6 !!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Hele tak asi přídu ale jen asi do 3..možná do 4..nvm...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 jak.to nemáš to jedno ?...stejně dostaneš na prdel xD.....né dělam si srandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 :lol:tak to byla prdel......a ta nejlepší organizace by Leny......wow....:dozey::lol:......s nootebokem nikdo nepřišel.......každej měl na kartě jinou hru.....atd......těším se na další ..ale at to oraganizuje někdo inej...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SowaGAY Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:(netreba dalsiho komentare,coz?:lol:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 pánové říkali jsme si pár z nás co tam byli že bysme příští sobotu (1.3.) dali ještě repete,tak piště jestli byste někdo chtěl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 jj jasny bych sel jestli nekomu neva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 100% bych přišel taky :):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 já taky na 100...a thc69 taky.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4rkS7der Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 pánové moc se vám omlouvám že sem nedorazil , ale měl jsem velmi pernou noc a tak sem celý slavný sraz zaspal :( ještě jednou se omlouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 doufam ze ste si to uzili..;) bohuzel jsem nemohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 doufam ze ste si to uzili..;) bohuzel jsem nemohlto si piš :P bylo to good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 JJ taky se omlovám byl jsem tam v 13:00 a vy už jste tam nebyly tak jsem jel zas domu:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 hele takže budem dělat ten sraz 1.3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 hele takže budem dělat ten sraz 1.3 ?no samozřejmě :P lidi už máme :D jinak kdo by mohl tak zkuste tenhle rip vcs jestli jde v pohodě multi pls,že bysme ho vzali kdyžtak http://files.filefront.com/9nl/;9586117;/fileinfo.html je to bez hesla,až to stáhnete přejmenujte .nl na .rar a rozbalte a to další přejmenujte z .jpa na .cso a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 EDIT první strany : připsán druhý sraz...tentokrát pod vedením LukDM ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 přidávám další ripy,budu rád když například to gta a cod někdo vyzkouší! (tekkena nemusí mít moc lidí,stačí spíš ty co maj 4gb karty a víc :P) tekken 768mb http://files.filefront.com/18nl/;9611538;/fileinfo.html call of duty 164mb http://files.filefront.com/30nl/;9653566;/fileinfo.html socom fire team bravo 2 210mb http://files.filefront.com/44nl/;9678267;/fileinfo.html syphon filter:logan's shadow http://uloz.to/210033/sflsonline.cso a budu samozřejmě rád když navrhnete další hry! např závod který byste chtěli a jiné! jen abysme se dohodli a nemuseli znova nic řešit :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 hej cus kdy bude dalsi..?? rad bych prisel muzu vzit kldine i notes! misto dost na vse!1akorat bych na miste potreboval flashnout psp mam to na vaclavak kousek! jo a co treba si dat SSX?? EDIT 2: mam nataht ty hry do notasu?? kdybych sel teda neni to na 100% podle tohoco budu delat jestli budu vykalenej moc nebo ne:-Dale 1.3 je sobota tka snad v poho :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 hej cus kdy bude dalsi..?? rad bych prisel muzu vzit kldine i notes! misto dost na vse!1akorat bych na miste potreboval flashnout psp mam to na vaclavak kousek! jo a co treba si dat SSX?? Já myslím že neni problém...flash by ti mohl udělat vojta69.....sraz je 1.3 čti první stranu.Jo noxis dej nám čislo prosimtě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.