NoXiS Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Já myslím že neni problém...flash by ti mohl udělat vojta69.....sraz je 1.3 čti první stranu.Jo noxis dej nám čislo prosimtě icq : 235482745 dam si ho i do profilu ;-) EDIT uz je to i v profilu..! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 myslel spíš mobil,ale pošli ho kdyžtak radši přes soukromou zprávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 myslel spíš mobil,ale pošli ho kdyžtak radši přes soukromou zprávu hmmm.. jo a nemuzete ty linky z filefrontu dat na uloz to?? protze me to nece z filefrontu stahovat tekena uz stahuju z rapidu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 hmmm.. jo a nemuzete ty linky z filefrontu dat na uloz to?? protze me to nece z filefrontu stahovat tekena uz stahuju z rapidu ;-)sry ale jedině někdo jinej,já tam hodil akorát ten syphon protože byl na megauploadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 sry ale jedině někdo jinej,já tam hodil akorát ten syphon protože byl na megauploadu hmm... zkusim to najit nekde jinde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 hmm... zkusim to najit nekde jinde..tekken neni duležitej,ten má gamesharing takže ho stahovat nemusíš a když budeš mít notase tak ti ho mužu dát třeba já potom ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 tekken neni duležitej,ten má gamesharing takže ho stahovat nemusíš a když budeš mít notase tak ti ho mužu dát třeba já potom ;) jako takhle me to je jedno ja to kldine stahnu rad si to pak sam zahraju, na netu FUP nemam takze v poho akoratmi ten filefront prote nejde a kdyz de tak jede 50kb/s.. EDIT: uz sem zacal tahat vetsinu her co tu sou do vecera je snad mam ;-) :psp:8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 já neříkám přímo že jsou ty hry povinný co jsem dal,jen to bylo zatim asi to nejlepší co mě napadlo,čekám nějaký ohlasy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 ahoj leny přihlaš mě taky pls do srazu přijdu na 95procent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukisonn Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 ja asi taky prijedu 70 procent a co medala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Medal je na nic ten ne Edit:Teda jak pro koho ale mě se teda nelíbí a mít dvě sj¨koro samý hry Cod a Moh newim ale Cod je lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 ja asi taky prijedu 70 procent a co medala?no já nevim,mužem to dát do možná ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 JO jasný dáme medala....vás tam zase roze*eru po zdech :D xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 tak to radši nee:roll:....a kde se sejdem?Jo a THC69 bohužel nemůže,slaví 15ctiny s rodinou:cry:...... Hry které navrhuju:MOHH2,NFS:Carbon,Bomberman,GTA lcs,tony hawk.....:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 kde se sejdem ?....strana 1 první příspěvek ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 tak to radši nee:roll:....a kde se sejdem?Jo a THC69 bohužel nemůže,slaví 15ctiny s rodinou:cry:......Hry které navrhuju:MOHH2,NFS:Carbon,Bomberman,GTA lcs,tony hawk.....:psp: škoda,proč furt někdo slaví narozeniny když dáme sraz? :D meda je mezi hrama možná,jestli chcete tak ho vemte ale já bych radši zkusil to cod,carbony kdyby jste jo chtěli tak jsem viděl asi 100mb rip,tony hawk..no..jak chcete :D taky jsem viděl nějakej hodně malej rip myslim project 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 hej lidi aspon nektery ty hry vemte svoje kdyby sem je stahnul spatne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 hej lidi aspon nektery ty hry vemte svoje kdyby sem je stahnul spatne!!!hry co jsou určitě tak budou neboj,a hry možná určitě taky bude mít pár lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 aspon ze tak ;-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 Hele lidi nechcete ten sraz krapet posunout?..o týden třeba?...xD.....mě se to tedka nehodí..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vova Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 thx LukDM.. za syphon sem stastnej.. po netu je to nej.. a na ten sraz pridu tak na 60% jo a urcite ho pripiste!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Ne neposovejte potom zas nebde čas takle to vyhovuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Ne neposovejte potom zas nebde čas takle to vyhovuje hm....super:dozey:tys byl na minulim srazu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Jo chtěl jsem a příšel jsem(ale pozdě až v 13:00),ale už jwste tam asi nebyli teda apson jsem vás nemohl najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukisonn Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 hej luk dej mi cislo na mobil ja bych prisel az v 1 tak ze bych sel rovnou do vodickovy do kfc tak mi dej cislo kdybyste byly nekde jinde musim este neco zaridit xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.