LukDM Odesláno Únor 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 pm... jinak na čas si nikdo nestěžoval (kromě jak.to kterýmu se nelíbí to datum celý :lol:) takže ve 12:00 na tý zastávce tramvaje,směrem od václaváku,když tam ve 12:15 nikdo nebude tak jděte rovnou do toho kfc! (nebo si sežente číslo na lukisonna protože já tady všem dávat číslo nebudu :cheesygrin:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Lidi dejte mi taky někdo číslo minule jsem přišel pozdě a zas jsem odešel neměl sjem koho kontaktovat kde jste plsssssssss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukisonn Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 ja vam klidne cislo dam ale ne zemi budete volat jak zuriv ci furt xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 tak mi ho posli:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 doufám že se dostaví i uživatel NoXiS se svým noťasem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Hele doufám že si neuděláte ostudu a nakopete Lukovi v Tekenovi...Von to vůbec neumí..takže:ok::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 doufám že se dostaví i uživatel NoXiS se svým noťasem... dont worry be happy budu tam neboj nejsem svine :-D tak se neboj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vova Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 jeeej bylo to ok.. tak pristi tejden zase ne??:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 jj upe bomba organizace a noxis notebook super příští tejedn určo ale kdo bude organizovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 jj upe bomba organizace a noxis notebook super příští tejedn určo ale kdo bude organizovat? hej sorry kucii ale ja pristi tejden jedu na lyzak! takze tu nebudu az tak za tejdny mozna za vraci me se totiz az v sobotu tak to nepudu asi ... skoda mno ale pak urco pudu ;-) GL HF! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 bomba organizace...vidíte to všichni jo,hlavně Leny? :D:D:D good to bylo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 JJ LukDM upě v poho ale ted ten nejvetší problem noxis nejde kdo má notes?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 jj,bylo to super,ale co ten noťas?:blink:Jo a chtělo by to jednou dát na neděli,s thc slavíme narozky:)...A měl by to určitě organizovat asi zase LukDM8)...A nemůže někdo sehnat nějaké nováčky bez CFW?:cheesygrin: EDIT:Hustý přibyla mi medaile....nevíte někdo za co je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 jj,bylo to super,ale co ten noťas?:blink:Jo a chtělo by to jednou dát na neděli,s thc slavíme narozky:)...A měl by to určitě organizovat asi zase LukDM8)...A nemůže někdo sehnat nějaké nováčky bez CFW?:cheesygrin:EDIT:Hustý přibyla mi medaile....nevíte někdo za co je??? za příspěvky,neděle to teda asi bude ale at se nikdo nevymlouvá na učení potom :P a notas to opravdu nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 tak jo.....tak teda jestli to bude v neděli,jdu s thc na 100% a jestli v sobotu tak na 40%.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 dneska to byl masakr doufam ze priste bude dalsi sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 DCl se těšim na další sraz....jak dostanete všici nakládačku....lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 my?a v čem prosim tě...?:):):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Lidi nebo si sednout někam před kavárnu??ne nebo já newim nebo já newim třeba jít ke mě dom)(jako ne domů třeba před okno ja tam nahazim ty hry a pak můžeme na palmovku sednout na pizzu co vy na to? Edit:Jako hry aby jsme tam měly aspon tk 3-4stejný víte jak to myslim ne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 my?a v čem prosim tě...?:):):) V tekenovi...počky já já budu trénovat......si ani neškrtnete.....ae v SOCOM by si dostal nakládačku už ted..tam mě nedostane nikdo...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vova Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 no jestli budeme hrat syphona nebo cod tak dostanete nakladacku vy!!:D:D:D a ja bych prisel na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Lidi nebo si sednout někam před kavárnu??ne nebo já newim nebo já newim třeba jít ke mě dom)(jako ne domů třeba před okno ja tam nahazim ty hry a pak můžeme na palmovku sednout na pizzu co vy na to?Edit:Jako hry aby jsme tam měly aspon tk 3-4stejný víte jak to myslim ne:) zatim bych to viděl zase na kfc,tam to maj přeci jen podle mě všichni tak stejně,uvidíme no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 NO jo KFC ale chtělo by to něakej notebook nebo comp nebo není blízko něaká herna??(pc):) Edit:Jinak KFC upe super,nic proti němu nemám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 NO jo KFC ale chtělo by to něakej notebook nebo comp nebo není blízko něaká herna??(pc):)Edit:Jinak KFC upe super,nic proti němu nemám :) no tak v nejhorším bysme někam museli dojít ale já pevně doufám že se po zkušenostech z těhle dvou srazů konečně dohodnem aby přišli všichni se stejnýma hrama :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 JJ snad jj Tak už to napište já jsem pro datum 8.3 v 12:00 u zastavky václavské námestí(u toho označníku tramajové zastávky) a kdo bude mít čas ještě 9.3 upe t sme jako 8.3 co vy na to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.