vojta69 Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 já jsem jen pro 9.3....nechci nic propásnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 No mohlo by být obojí 8.3 aa jako takový menší repete 9.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 hele kluci nebudem to azse hrotit ne? xD no nevim,zatim bych to viděl na neděli ale pokud by hodně lidí nemohlo v neděli ale sobotu jo tak klidně i tu sobotu no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Oki tak tedy jsem taky pro neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 JJ snad jj Tak už to napište já jsem pro datum 8.3 v 12:00 u zastavky václavské námestí(u toho označníku tramajové zastávky) a kdo bude mít čas ještě 9.3 upe t sme jako 8.3 co vy na to?? hele tak to is tu uzijte :-D to uz tu nebudu..... ael pak dalsi nedeli bych mohl zase klido pide s notasem ;-) ael mohli by sme se konecne domluvit na pevno co budem hrat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 jj urco bych taky prisel to je 16,3(pres pristi nedele:) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 jj v nedeli du se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 jj urco bych taky prisel to je 16,3(pres pristi nedele:) ) prezne tak zlatokopce :-D :-D =-O8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 :) no jo no ty hakere:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 :) no jo no ty hakere:) hehe :-D hekrovani :-D to bylo taky mooooooooooooooooc! :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steven Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 tak kdy bude ten sraz? muzu kazd ej vejkend. kdy teda bude ten srazik? se mnou muzete pocitat jen at to je o vejkendu. jenom prosim...sem tu jen parkrat, takze se mi ozvete na icq: 477 325 331 nebo na mobil:777766029 používej edit............ will Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 tak piště jména kdo jdete a hry který chcete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 hej asi tho 16.3 ale tentokrat v..... nevim dke asi zase v kfc mno..... nejspis bych sel zase z notasem ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukisonn Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Este nevim uvidim jak to pude co cod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Hele ledi za prvý jesli to nevíte na první straně sou INFO o dalším srazu...:D...a za druhé si každý povinně vemte 10 kč navíc.....OK?...:D:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 houznak urco dame syphona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 vojta69 a thc69,na co 10kč ?!?Zahrál bych taky nějaké auta,ale ne burnouty!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 hodte tam tekkena!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 hodte tam tekkena!!!tekken určitě bude ale je zbytečně velkej aby ho brali všichni když má gamesharing,já a jak.to ho budem mít 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 hm sel bych taky ale ten tyden zrovna mame jarni prazdniny a ja jedu na hory..skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 hm sel bych taky ale ten tyden zrovna mame jarni prazdniny a ja jedu na hory..skoda no ono to velmi pravděpodobně podle mě bude i další týden :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 já myslím že to bude každý týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 já myslím že to bude každý týdenjá už si to právě taky myslim :lol: no uvidíme :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 no ono to velmi pravděpodobně podle mě bude i další týden :dozey: ten sem myslel :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 ten sem myslel :dozey:no tak myslíš tenhle víkend nebo příští? :D bude to asi oba :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.