vojta69 Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 a budou to obě neděle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukisonn Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Ja taky ale chce to notebook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 a budou to obě neděle?to už je na vás kdy se vám bude víc chtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steven Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 se mnou muzete taktez pocitat. muzu vzit GTA:VC a LC(vhodne pro DG), Carbon nebo Most Wanted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 100% obě neděle8)...a Ať tam jde hodně lidí bez CFW.......:):roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 hej jako chlapci!!! jako kazdej vikend!!?? ste se zbalznili ne?? jako ste v poho ale nebuu tam kazdej vikend brat notas.... to je blaznostvi;-) kdyz uz ak uz to udetlat nejka offiko a vzit jeste treba ne jinym foru lidi atd a vic lidi s notebooka pkud to bude nejak pravidelne ;-) pokud se nejak rozhodnete tak sem ochoten pomoct s administraci kdzy mam ten notas :-D jianka zatim peace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Takže tu 10 kč..ehm......musíme se složit na Luka.....on ted bde utrácet za já nvm co..takže nebude nák při pěnzezích.........a když každý přitáhne 10 kč..krát 6-60 kč....což stačí..pstě aby tam neseděl na prázdno....CHáPETE?.......a za druhé VEMTE někdo Tekena....aby nebyl Luk sám kdo ho bere...............a btw bere někdo GTA:VCS?....abych nebyl sám Jo a eště.......BERETE někdo debou FFFotbal...?......jesli jo tak napiště já se přizpůsobim.....J8 cCHu Fočuuus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 těch 10kč nosit nemusítě xD já si vemu pití z domova :P jinak říkali sme že bysme možná ještě zkusili star wars battlefront,co říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 S tim Star Wars souhlasim....a nejlepší asi bude batlefront2.....a btw...ta 10 koruna je nutná..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 kluci taky se na vas prijdu podivat::D:D::D::maam to asi jenom 200 km:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 kluci taky se na vas prijdu podivat::D:D::D::maam to asi jenom 200 km:) Budeme tě očekávat :; Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 ale nekdy bych dorazzil kdyby to bylo o vikendu:)se navas podivat...kluci usaty.)mohl bych vzit tekkena.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukisonn Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Tekena vemu melsem ho i minule neni problem a fotbal mam pro evolutions 2008 lepci asi neni bych rek starwars klidne xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 joj..To mě štve....já bych Pes zapařil ale nemám 08..no pokusim se ho stáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukisonn Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Kdyby byl notebook muzes si to odeme skopcit no nevim xXD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukisonn Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 tak nic noc mam zapasy ted v nedeli od 13.15 a pristi nedeli od 15.00 takze na tydle srazi nepridu skoda no co se da delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thc69 Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 a muzem vzit gta vice city to riply nebo jenom to co je napsany ja nevim co vsechno mame vzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 a muzem vzit gta vice city to riply nebo jenom to co je napsany ja nevim co vsechno mame vzit JJ Gta:VCS beru......:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Čus, já bych se možná, možná stavil ale ještě to nevim. Jinak chtěl jsem podotknout k tomu notebooku: ted nejni potřeba, pokud se budou hrát jen hry, který máte v pspčkách, stačí ten ad hoc filler nebo ir shell a posílejte...no, tk čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 nějaký auta kdyžtak na vrhněte,mohli bysme zkusit ještě burnout dominator ale ty už maj víc no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 nějaký auta kdyžtak na vrhněte,mohli bysme zkusit ještě burnout dominator ale ty už maj víc no Hele já bych dal NFS: MW......ze všech her závodních je tahle njmenší a hratelnost taky celkem ujde...:D..ale jesli chceš jen burnout tak jo..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 hoši je skoro pátek,blíží se to tak se teda pořádně dohodněte! ty auta bych viděl teda asi na NFS tak si řekněte jaký,carbon rip má 90mb, most wanted 125mb,pro street 118mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 hoši je skoro pátek,blíží se to tak se teda pořádně dohodněte!ty auta bych viděl teda asi na NFS tak si řekněte jaký,carbon rip má 90mb, most wanted 125mb,pro street 118mb Já nvm....ale jelikož se PS moc nepovedly ..tak bych asi bral MW nebo Carb....ale spíš MW........ok?..:) Takže já osobně beru MW....ale piště jesli chcete jiný:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 jo abych nezapomněl tak si radši všichni povinně stáhněte tenhle program kdo ho nemáte a dejte si ho do psp! http://dl.qj.net/PSP-AdHoc-File-Transfer-v0.6-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/15279/catid/189 dám ho i na první stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 a přijde i leny?....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.