LukDM Odesláno Březen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 a přijde i leny?.......říkal že neví a skoro jsem snim nemluvil tak asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Hele Lidi tak Zííítra....už se těším....:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Ludi už zítra a nepozapomente vsicni na ten program ad hoc PROGRAM NA POSÍLÁNÍ SOUBORŮ PŘES WIFI (NAPŘ. HER) POVINNĚ VŠICHNI DÁT DO PSP! http://dl.qj.net/PSP-AdHoc-File-Tran...5279/catid/189 Už se těšm:) Edit:jo lidi vyznte se někdo v psp potřeboval bych aby jste mi ho prohlídly něak mi nefacha display,umíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 když jsme u toho jestli někdo mužete potřeboval bych pujčit šroubovák na psp :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 když jsme u toho jestli někdo mužete potřeboval bych pujčit šroubovák na psp :dozey: co pak luku co se ti s psp povedlo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Klidně ti ho pučim ale jen na sraz nemuzu ti ho pujcit na domu sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 co pak luku co se ti s psp povedlo???ale blbne analog tak sem to chtěl trochu pročistitjinak pro zajimavost píšu hry kteý si beru já a jak.to tak když budete mít alespon většinu z toho tak to bude ok ;):P: gta:vcs,syphon:ls,battlefront 2,tekken,medal 2,socom 2,call of duty,worms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Lidi mohly by jste se mi někdo kouknout do toho koupenýho psp(bez zaruky) jestlis nim něco není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 bude mit nekdo norbuka sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 bude mit nekdo norbuka sebouprávě že ne proto doufám že většina přinese to co se napsalo a pro jistotu i ten program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steven Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Bude jeste dalsi? myslim ze nedele se neda zabit lepe... a hlavne bych prinesl vse, co je potreba:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Bude jeste dalsi? myslim ze nedele se neda zabit lepe... a hlavne bych prinesl vse, co je potreba:D Hele další bude určo....akorát zase chyběla taková ta organizace her......je pstě potřeba a by tam všichni měli samý hry..........:P....jo a Luku?...uklidili ste ten bordel?.......:D.....já tam chodim každý pondělí do toho kfc tak abych tam neměl špatnou pověst...........jo a ty videa NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:dozey::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Hele další bude určo....akorát zase chyběla taková ta organizace her......je pstě potřeba a by tam všichni měli samý hry..........:P....jo a Luku?...uklidili ste ten bordel?.......:D.....já tam chodim každý pondělí do toho kfc tak abych tam neměl špatnou pověst...........jo a ty videa NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:dozey::lol:co jsme měli dělat :dozey: jdu přidat hlasování (jestli mi to pudje teda) jestli bude příští týden sobota nebo neděle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 no....já určitě přijdu,ať to bude v neděli nebo sobotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 přidáno hlasování jestli sobota nebo neděle,po rozhodnutí o datu bude hlasování o hrách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Video ze srazu(točeno go cam z psp) http://www.youtube.com/watch?v=biLZ_VDHgIE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 nazdar ... nějak jsem neměl čas přijít na srazy ale příště bych mohl přijít je mi to jedno kdy ... jinak pěkný video :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 a tak tady ještě druhý video,víc toho nemáme,kamera nás napadla pozdě no :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 hej udeljte to v nedeli vemu urcite notas!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pino Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 Rozhodne bych ocenil sobotu, ponevadz mam v nedeli soutez s tanecni skupinou a prez sobotu zustavam na intru, takze by to bylo fakt super!! Kdyz to bude v sobotu, tak na 100% dorazim!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vova Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 ja pridu na 100%, v sobotu mi to pride lepsi ale v nedeli bych klidne prisel taky..a mozna bych dal cod a nfs ps nebo mw a 14tyho by mel vyjit flatout takze to by sme mohli dat uz taky:).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 ja pridu na 100%, v sobotu mi to pride lepsi ale v nedeli bych klidne prisel taky..a mozna bych dal cod a nfs ps nebo mw a 14tyho by mel vyjit flatout takze to by sme mohli dat uz taky:)..ty a cod? :D ok píšu do možná cod a nfs:mw protože to bude chtít asi většina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 ty a cod? :D ok píšu do možná cod a nfs:mw protože to bude chtít asi většina Luku tyvoe zase ti řikám jeden chce tohlhle druhej tamto........dej hlasování takhle to je naprd oo, :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 jenže já už nemužu dát hlasování to by musel nějakej admin smazat zase tohle a bude bordel kua :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steven Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 Je mi to celkem fuk, kdy to bude, jen se chci zeptat: byl by moznej flash slimaka?kamos to nechce delat sam a ja tomu navodu vubec nerozumim...jinak prihodte worms a burnout:dominator do mozna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.