H4nys Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 cago ... nevite kdy ma vyjit PES6?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 mělo by v lednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 no na pc a na ps2 je to totalni kravina hral sem to 5 min a uz vic ne ..doufejme,ze na psp to bud lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Listopad 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 az v lednu jaaaaaaj .... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 no na pc a na ps2 je to totalni kravina hral sem to 5 min a uz vic ne ..doufejme,ze na psp to bud lepsi Ty 5 min poznáš jaká ta hra je??To by mě zajímalo co ty hraješ.Podle tebe je každá hra kravina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 Presne pro nej kazda hra kravina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 jen pes6..ostatni hry sou roxozní :P za tech 5 min sem zjistil trapou hratelnost a grafiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 jen pes6..ostatni hry sou roxozní :P za tech 5 min sem zjistil trapou hratelnost a grafiku tje jasny si totalni lopata a neumis to ani ovladat,njn to je pak jasny ze je to pro tebe kravina,PES6 je totiz bomba,fifa je zase trapne druha a vzdycky bude,oleeeeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 jen pes6..ostatni hry sou roxozní :P za tech 5 min sem zjistil trapou hratelnost a grafiku tje jasny si totalni lopata a neumis to ani ovladat,njn to je pak jasny ze je to pro tebe kravina,PES6 je totiz bomba,fifa je zase trapne druha a vzdycky bude,oleeeeeee tos mi to teda nandal =) gj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 to vis takovym jako ty s radosti kdykoliv :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 az v lednu jaaaaaaj .... :( oficialne vyjde PES6 na PSP v evrope 7.prosince :) je to sice za dlouho,ale alespon to neni leden 07 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 njn ja si zase s takovyma priblblíma idio*ama nemam co rict...mej se cya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 ty si fakt osel,uz tady pls neotravuj,PES te nebavi,tak sem kur*a NELEZ,mockrat dekuju :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maraudik Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 no na pc a na ps2 je to totalni kravina hral sem to 5 min a uz vic ne ..doufejme,ze na psp to bud lepsi jo,to s tebou souhlasim na 1000%,hral jsem teda jen demo,ops2 magazinu,ale na posouzeni mi to stacilo,pes5 me bavi mnohem vic,jestli to tak bude i s psp verzi,tak je to pekne blby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 no na pc a na ps2 je to totalni kravina hral sem to 5 min a uz vic ne ..doufejme,ze na psp to bud lepsi jo,to s tebou souhlasim na 1000%,hral jsem teda jen demo,ops2 magazinu,ale na posouzeni mi to stacilo,pes5 me bavi mnohem vic,jestli to tak bude i s psp verzi,tak je to pekne blby ....PES5 ale nema master league, ktery bude u 6ky asi dost velikym lakadlem....na PSP samozrejme. No uvidime....mel by se objevit kazdym dnem tak to posoudime sami jak to dopadlo. Jinak jsem si nahral na PC Fifu07 (jen kvuli komentari CZ, ktery je nekdy fakt k smichu a nekdy k placi...),ale dlouho na mem disku tahle hra asi nezustane. S fotbalem se to da srovnavat jen hodne tezko :-(. Je mi lito Painkillere, ale je to proste tak.... :mrgreen: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
singler Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 no jo PainkillerCZE nandal ti to a jak víš že idio* nejsi ty sám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts