Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

titulky pro převedené AVI do PSP a program na převod AVI

Lorem_Ipsum

Otázka

Ahoj lidi,

prosím, jaký používáte program na převod AVI a MOV do PSP? Mám PSP Videoexpress (pro převody AVI) ale nepracuje se mi s ním dobře. Je težkopádný, žere strašně moc systémových prostředků (když je puštěný, vše ostatní se pekelně zpomalí, ...), když otevřu video soubor, začne se hned přehrávat, přitom tohle zpravidla nikdy nechci, chci hned konvertovat. Atd Atd.

Chci se ale hlavně zeptat na to, jak dostanu do PSP film (AVI) ke kterému mám titulky (srt nebo sub). Teda.. jestli to vůbec jde.

Děkuji moc za rady!!

LI

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
nejlepší konvertor pro PSP jednoznačně Xvid4PSP ;)

(můžeš s ním i vložit titulky do filmu atd.)

...díky moc za rychlou odpověď. Xvid4PSP mám jakousi náhodou od včerejška, jen jsem jej pustil a krátce prohlédl. Zdá se mi složitý, ale asi je to jen věc zvyku. Prosím můžeš mi poradit (jestli to jde nějak stručně) jak dostat AVI s titulkama do PSP v Xvid4PSP ?

Odkaz ke komentáři

• 0
nejlepší konvertor pro PSP jednoznačně Xvid4PSP ;)

(můžeš s ním i vložit titulky do filmu atd.)

Xvid4PSP už vesele používám, mám verzi 5, převedl jsem už několik AVI v naprospto perfektní kvalitě, i s titulkama, skvělý soft, díky moc!!!!

Mám ještě podobný dotaz, vím že to sem nepatří, ale přece jen... jak dostanu filmy a hudbu do Nintenda DS? Mám Super Card a Super Key. Jde to?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu