TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Detaili o LEGO indian jones Každý, kdo se královsky bavil u LEGO Star Wars určitě s napětím očekává i kostičkovaného Indiana Jonese, který je momentálně tvořen v dílnách Traveller’s Tales. Až do dnešního dne však vývojáři úzkostlivě tajili jakékoliv bližší informace, a tak se všechno neslo jen na vlně spekulace. Tomu je ale konec, první oficiální detaily LEGO Indiana Jones jsou tu: Začněme tedy základními fakty – hra bude parodovat filmovou trilogii. Tedy, podobně jako v případě Star Wars tak dostaneme možnost projít si celým příběhem, nepočítaje právě filmovaný čtvrtý díl. Hra proto bude rozdělena do tří kapitol po šesti misích, kde se setkáte se všemi podstatnými postavami a zažijete klasické filmové momenty. Samotná postava Indyho bude samozřejmě disponovat legendárním bičem, který užijete jak v boji proti nepřátelům, tak pro houpání se po lokacích. Vývojáři berou v úvahu také Indyho fobii z hadů, takže pokaždé, když narazíte na syčící bestii, nebude Indy ničeho schopen a někdo (spoluhráč, AI) mu bude muset pomoct. Oproti Lego Star Wars by měl být Indiana Jones mnohem otevřenější, ne tak okatě lineární (zase to slovo), a to by mělo ze hry činit ještě zábavnější počin, nežli v případě svého předchůdce. Vývojáři rovněž vymazali ze hry Nacisty, „ty opravdu moc moc zlé lidi“, prý čistě z etického hlediska a také s ohledem na „dětskou“ filozofii kostiček Lego. Vývojáři v závěru rozhovoru pro časopis Edge (č. 186) řekli, že nechtějí s konceptem hry příliš experimentovat a počítají s úspěchem, jako v případě Star Wars. Uvidíme tedy, nakolik bude Jones úspěšný – snad ve všech myslitelných verzích vychází už v červnu. _______________________________________________________________ Co myslite ..bude to dobry ? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Tak na to se tesim jako malej jarda. Doufam ze bude stejne dobre jako LEGO SW, mozna jeste vychytanejsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 no pokud vím tak by to mělo vyjít nějak týden po premiéře filmu ten má premiéru tuším v půlve května ale nejsem jsi jistý kdyby nebyl film tak to vydaj už teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 njn , ale mohla by to byt good parba :_D , LEGO star wars bylo good , a tohle by pry mnelo byt este vychytanejsi ...no uvidime :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 vypada to pekne urcite si to zahraju jak to vyjde :D:D libi se mi to uz podle obrazku jako starw wars nez vyslo a star wars byli dobre takze se vcelku tesim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 tak to sem ani nečekal určite bude lepší příběh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 já to chci už teď.........:psp::psp::psp:...to bude pařba........:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 ten začátek pr*el jako vždy :D http://www.n-joy.cz/video/lego-indiana-jones-prvni-zabery-z-hrani/1a4cjtwvrs7siz9z/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Lego Star Wars sem dopařil na PC , 2 na PC ,na PSP a dokonce na PS2 takže tohle musím dohrát taky.. Ale na PS3 si to určitě kupovat nebudu.. Sice mě to baví ale je to taková hovadina :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8boarder Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 Lego Star Wars sem dopařil na PC , 2 na PC ,na PSP a dokonce na PS2 takže tohle musím dohrát taky.. Ale na PS3 si to určitě kupovat nebudu.. Sice mě to baví ale je to taková hovadina :D s tim souhlasi!!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 kurna tak na to se tesim uplne nejvic dohral jsem star wars i na pc i na psp takže tohle nesmí chybět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 tak co pari te to nekdo??ja to parim od rana do vecera a upe to zeru..mam ted v psp 2 hry a to sou obe dve legovky :D...proste jsou to nejlepsi hry jake sem kdy hral!!!perfektni grafika...perfektni hratelnost a perfektni proibeh :love:LEGO hry:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 ....LEGO Indiana Jones je pro mě osobně nejlepší nesportovní hra co vyšla.....podotýkám, že pro mě.....je to vynikající zábava a miluju tuhle trilogii....fakt bomba.....dávám 9/10.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 hekle ja vam reknu ze to pro me je taky asi nejlepsi hra co vysla ted jsem presel strory 1 a delam 2 a fakt super hra pro trochu inteligenti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Jo je to vážně dobrá hra nejdřím sem si říkal že to bude hovadina (SW jsem nehrál ale asi si to zahraju) taky se těším na LEGO Batman to bude taky good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 taky parim a zatim dost dobre .... a jsem zvedavej na lego Batman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasweb Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 poraďte mi někdo s lego idy nevim co dělat na těch jedoucích autech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Kdyz zavzpominam, tak sem se u SW kralovsky bavil(a to sem nikdÿ nevidel ani jeden z filmu celej) takze az budu mit cas,tak to jen hodim do PSP a zaparim(sosnuty uz to mam davno),doufam ze me ta hra nezklame, protoze v tomhle zanru pro me nassdil SW latku vysoko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nytram Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 pls nemuže mi nekdo pomoc sekl jsem se v 2.dile když na velikim bežicím pásu objevil jeden chalp a furt po mne hazi kameny.skusil sem toho hodne,ale nemuzu se pres nej dostat:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mobaiii Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 pls nemuže mi nekdo pomoc sekl jsem se v 2.dile když na velikim bežicím pásu objevil jeden chalp a furt po mne hazi kameny.skusil sem toho hodne,ale nemuzu se pres nej dostat:-( Vezmi si zenskou, dynamit a skakej za nim pres ten velky valec.Vzdycky, kdyz si vezme kamen, tak na nej hod dynamit...8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 ja sem sa sekal v prvom dieli ked padne indy s tym druhym vietnamcem alebo coto je za legaca do ten diery kde su hady indy nevie preskocit lebo ma fobiu je tam nejaky pristroj a vypisuje ze hadi nenavydia ohen ale nevym co mam robyt stym pristrojem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 Odhaduju, že než to dohraju na 100% strávím hraním minimálně 50 hodin........zatím moje nejhranější hra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 sakra mam zasek - v urovni s hadama nevim kam jit dal, jak tam byly ty schody tak sem to zkazil a je z toho rovnej kus a kdyz se kousek vratim tak sou tam ohromny vrata a plosina jenze nevim co s tim pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 sakra mam zasek - v urovni s hadama nevim kam jit dal, jak tam byly ty schody tak sem to zkazil a je z toho rovnej kus a kdyz se kousek vratim tak sou tam ohromny vrata a plosina jenze nevim co s tim pls poradte musíš vzít obě bedny a před vratama jsou plošiny.......vezmeš bedny a necháš se vyvézt nahoru a bednu dáš do oka.......první bedna je nahoře druhá dole (k tý se může blbě)......dělal jsem to půl hodiny než sem na to přišel............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 Odhaduju, že než to dohraju na 100% strávím hraním minimálně 50 hodin........zatím moje nejhranější hra :) heh to jo..ja mam na LEGO STAR WARS nahranych 43 hodin a mam nakych 76% ale to je dalko tezsi nez LEGO INDIANA JONES...ale taky mam v planu to dohrat na 100%..oboje dvoje...sou to jedine hry co ted mam v psp :) :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.