Deniiisek Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 čuuz lidi nenašel by se tu někdo kdo by mě naučil jak udělat z hry na playstation 1 hru do psp že by sme se třeba domlouvali přes icq nebo přes skype mooc dík vym žeje to někde v návodech ale já sem to tam nepochopil dík moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 není na tom co chápat......jednodušeji to už snad nejde http://console-forum.net/showthread.php?t=9193 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deniiisek Odesláno Březen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 jj oki ale jak udělám v alcoholu iso z cd?? já když dělám image tak to mám jako MDS a ne jako iso jak to mám udělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ViCktor Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 V alcoholu zadat aby to vytvořilo ISO...a nedo to do ISO převést. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Deniiisek
čuuz lidi nenašel by se tu někdo kdo by mě naučil jak udělat z hry na playstation 1 hru do psp že by sme se třeba domlouvali přes icq nebo přes skype mooc dík vym žeje to někde v návodech ale já sem to tam nepochopil dík moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts