Deniiisek Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2008 čuuz lidi nenašel by se tu někdo kdo by mě naučil jak udělat z hry na playstation 1 hru do psp že by sme se třeba domlouvali přes icq nebo přes skype mooc dík vym žeje to někde v návodech ale já sem to tam nepochopil dík moc
0 tekken90 Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2008 není na tom co chápat......jednodušeji to už snad nejde http://console-forum.net/showthread.php?t=9193
0 Deniiisek Odesláno Březen 3, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Březen 3, 2008 jj oki ale jak udělám v alcoholu iso z cd?? já když dělám image tak to mám jako MDS a ne jako iso jak to mám udělat?
0 ViCktor Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2008 V alcoholu zadat aby to vytvořilo ISO...a nedo to do ISO převést.
Otázka
Deniiisek
čuuz lidi nenašel by se tu někdo kdo by mě naučil jak udělat z hry na playstation 1 hru do psp že by sme se třeba domlouvali přes icq nebo přes skype mooc dík vym žeje to někde v návodech ale já sem to tam nepochopil dík moc
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts