sk8boarder Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 omloavam se predem za spatnou robriku vim ze sem v hrach ale tohle specha dostalo se mi do rukou psp s fw 1.50 potrebuju ho zvysit tak na 3.71 m33 jak na to? nebo kdyz ne zvysit fw tak jestli mi tam pude tony hawks project 8 prosim specha to rychle JO PÁN JE LÍNEJ HLEDAT SPRÁVNOU RUBRIKU????????????????????,,, VÍM ŽE MÁŠ NÍZKÝ VĚK A IQ, ALE NAJÍT SPRÁVNOU SEKCI ZABERE NORMÁLNÍM LIDEM DVĚ VTEŘINY.............. ONO SE TO PAK MUSÍ SLOŽITĚJŠ DÁVAT DO SPRÁVNÝ SEKCE.....VÍŠ????? will Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 blbej nebo jo? normal tam nahraj vyssi firm..... od toho jsou tu Ttutorialy lamo...(sry za nadavky, ale tenhle kluk uz mi leze krkem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Lukino v klidu.. Je mu 12 let.. Podivej se sem ;) - http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8boarder Odesláno Březen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 jezis marja ja se ted nebudu prehrabavat tutorialama ja to potrebuju vedet rychle chapes Lukino v klidu.. Je mu 12 let.. Podivej se sem ;) - http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 ja nejsem zacatecnik v slimu se vyznam ale fat mam v ruce poprvy a s fw 1.50 si fakt nevym rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Ty voe jakejma tutoriálama.. To je jeden topic.. Když máš čas všem ztěžovat život tak máš čas si to najít v tomhle řekl bych přehledným a dobrým topicu.. EDIT: tam není jen o SLIMU !! O fat nevíš nic tak si to tam najdi a neotravuj.. Vůbec bych se nedivil kdybys za takovej další nesmyslnej topic nedostal ban.. Radši se tam podívej a nemachruj že nejseš začátečník :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 a podivej se do tutorialu, za tu dobu, co tady rikas, ze to nechapes, uz jsi to mohl mit 3x precteny(za predpokladu ze jsi vice nez z poloviny gramotny) normale v klidu si to precti....Nevim proc spechas....nemas cas? tak si ho udelej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 tutoriály => locked btw hlavně že víš že je to ve špatná sekci ale stejně to tam dáš... :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Presne Lukino ;) ... Uz me tady tenhle leze fakt na nervy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sk8boarder
omloavam se predem za spatnou robriku vim ze sem v hrach ale tohle specha
dostalo se mi do rukou psp s fw 1.50
potrebuju ho zvysit tak na 3.71 m33
jak na to?
nebo kdyz ne zvysit fw tak jestli mi tam pude tony hawks project 8 prosim specha to rychle
JO PÁN JE LÍNEJ HLEDAT SPRÁVNOU RUBRIKU????????????????????,,,
VÍM ŽE MÁŠ NÍZKÝ VĚK A IQ, ALE NAJÍT SPRÁVNOU SEKCI ZABERE NORMÁLNÍM LIDEM DVĚ VTEŘINY..............
ONO SE TO PAK MUSÍ SLOŽITĚJŠ DÁVAT DO SPRÁVNÝ SEKCE.....VÍŠ?????
will
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts