Hojas86 Odesláno Březen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 pekny..... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Wolf: a odkaz?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Wolf: a odkaz?:D heh odkazy nejsou vy je snad chcete? no klidně to upnu:) Edit: bublinky: http://rapidshare.com/files/97757039/hojas_theme_ty_bublinky.rar.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 no jasny...je to good:) gj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrSten Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Čau, je to uplne super, ale ta baterka me ukazuje porad 100%, to je chyba nebo vlastnost ? ale podle screenu asi chyba, jak ju opravit ? //EDIT: Aha, tak je to "vlastnost" baterka nejede procento po procentu ale po XX%, škoda že to je takle .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Březen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 mrsten: bohuzel to jinak zatim nejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Hojas je pravda že z wallpaperem to vypadá lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Hele prosimtě hoď mě někam tyhle 3 wallpaprery.. EDIT: hojas u toho tvýho mě nevalí Remote Control (game could not be started.) EDIT: jeden wall k hojasovýmu tématu Army of Two Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 tady jsou ty wall... + nějaké ktomu co jsem tam měl rovnou ve složce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tweeety Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 Kdy bude beta 3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Březen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 beta 3 nevim jestli bude nevim co doladit nebo tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 Lidi a funguje to i na psp slim 3.90 M33-2 ??Nebo jen na fat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tweeety Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 beta 3 nevim jestli bude nevim co doladit nebo tak :D Rikal si ze to uzpusobis por psp slim, jak tam je to ovládání na TV :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 bude teda ta nová verze??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malena3steve Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Cuz mám dotaz je nějakej plugin nebo tak něco ... že bych si zvolil pár vybraných wallů a střídalo by se mě to automaticky třeba po zapnutí PSP / nebo každodeně .. někde sem asi něco podobnyho videl .. ale vubec si nevzpominam jak se to menuje ... tak mě kdyžtak někam nasměřujte ... thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrželka Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 :)Jo přesne takvý plugin je : http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008080004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Neslo by to nejak udelat jako cxmb menu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.